Bütçe
1.000-1.300 TL

hElioss

Başarılı
Selam,

Fare almayı düşünüyorum. Bütçemi başlıkta belirttim. 2-3 fare var aklımda.

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse
Bunu düşünüyorum ama hayatımda hiç wireless kullanmadım. Yani bir sorun yaşar mıyım, pili ne kadar dayanıyor, bozulma gibi bir olayı var mı? Bu fareyi kullanan biri ya da birileri benimle tecrübelerini paylaşırsa cok sevinirim. Bir arkadaşım asla wireless almamamı, kablolu almamı söyledi.

Hangisi sizce? Yorumlarınızı bekliyorum ama wireless fare ile ilgili biri bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılmıyoruz. A9 çok iyi bir Wireless. Sorun yaşayanda görmedim. Ama dediğimiz gibi A9 Plus alın.

Hocam şöyle bir sorunum daha var su an ki kulalndıgım mouse bayağı bir eskı 5 senelık falan CS 2 falan oynarken cok anı cevirdiğim zaman cevimiyor bunun mouse pad yüzünden olduğunu düşünmüştüm mouse padi değiştirince sorun hala devam ettı umarım sorun mousededir

Hocam şöyle bir sorunum daha var su an ki kulalndıgım mouse bayağı bir eskı 5 senelık falan CS 2 falan oynarken cok anı cevirdiğim zaman cevimiyor bunun mouse pad yüzünden olduğunu düşünmüştüm mouse padi değiştirince sorun hala devam ettı umarım sorun mousededir
Sensör ve MCU düzgün olursa böyle sorunlar yaşanmaz.

5 senelik olduğu için sensörü yıpranmış olabilir eskisi kadar iyi çalışmıyor olabilir doğal bunlar. A9 kadar iyi bir wireless mouse bulamazsınız bu bütçede. Alın geçin. Ama A9 Plus normal A9 değil :hehehe: