1.300 TL DS tuş dizilimli gamepad önerisi

Bütçe
1000-1300 TL

Helox 62

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Tuş dizilimi PlayStation olmak zorunda. Belirtilen bütçede düzgün olan bir kol var mı?

Merhaba. F710 bakabilirsiniz. Kendim kullanıyorum, bağlantı sağladığınız noktadan uzaklaşmamak şartıyla kullanabilirsiniz.

Tuş dizilimi PlayStation olmak zorunda. Belirtilen bütçede düzgün olan bir kol var mı?

Eğer bilgisayar içinse F710 ve çakma DS'ler dışında fazla bir seçenek yok. Trust Yula vardı fakat o da satıştan kalktı. Kablolu aranıyorsa F310 da bakılabilir fakat titreşim motoru yok.

Eğer bilgisayar içinse F710 ve çakma DS'ler dışında fazla bir seçenek yok. Trust yula vardı fakat o da satıştan kalktı. Kablolu aranıyorsa F310 da bakılabilir fakat titreşim motoru yok.

Evet bilgisayar için, dandik olmasın sadece.

Evet bilgisayar için, dandik olmasın sadece.

F710'da kronik kopma sorunları olabiliyor, onun için dikkat etmek lazım. F310'a sahibim. Bu dediğim titreşim sorunu dışında bir sorun görmedim. Zaten çift kanal olduğundan Dinput ve Xinput destekliyor. Aslında bu fiyatlarda çok daha iyi Xbox kolları var. Hem bilgisayardaki çoğu oyun da o dizilime göre ayarlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…