herousta26 2
Uzman
Merhabalar, fiyatı da iyi geldi. Sizce almalımıyım?
Kağıt üstünde cazip duruyor ama bence riske girme. Çevremde alan birisi 2-3 ay geçmeden analog kayması ve bağlantı kopmaları yüzünden illallah etti. Tabii sende de %100 aynı şeyler yaşanacak anlamına gelmez ama yine de aklında bulunsun diye söyleyeyim dedim.
Önerdiğiniz, en fazla 2000₺ olan bir gamepad var mıdır?Ben kullanıyorum, çok hoşuma gidiyor. Tasarımı da iyi. Fakat analoglar eski tip ve fiyata göre çok daha iyi modeller var. Bu yüzden eğer özellikle araba yarışı oynuyorsanız ben önermiyorum.
Şaka bir yana her ne kadar ürünleri fason olsa da Monster servisini ben beğeniyorum. Zamanında bende de 2. el aldığım Clutch vardı ve cihazın arkada ki delikte olan reset Switch'i ezildi diye çalışmıyordu garanti kapalı sıfır kutuyla değişmişti.Lanet girsin ki Wraith, müşteriye hizmet etmek konusunda berbat!
Monster'ın olayı o olmasa çoktan batarlardı. Casper ve Rampage vb. ürünlerden ayrılmasını sağlıyor.Şaka bir yana her ne kadar ürünleri fason olsa da Monster servisini ben beğeniyorum. Zamanında bende de 2. el aldığım Clutch vardı ve cihazın arkada ki delikte olan reset Switch'i ezildi diye çalışmıyordu garanti kapalı sıfır kutuyla değişmişti.