Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
Konuyu biraz geç açtığımın farkındayım, genelde her zaman almadan önce açarım :D. Monster Pusat Clutch gamepad sipariş ettim, baktığım forumlarda uygun fiyatlı olduğu için önerilen bir kol olduğunu gördüm. İyi bir kol mu, herhangi bir sorun yaşar mıyım? Windows'ta kullanacağım. Xbox kol almayı planlıyordum fakat bütçeyi artıramadım maalesef.

Konuyu biraz geç açtığımın farkındayım, genelde her zaman almadan önce açarım :D. Monster Pusat Clutch gamepad sipariş ettim, baktığım forumlarda uygun fiyatlı olduğu için önerilen bir kol olduğunu gördüm. İyi bir kol mu, herhangi bir sorun yaşar mıyım? Windows'ta kullanacağım. Xbox kol almayı planlıyordum fakat bütçeyi artıramadım maalesef.
Monster kol önermiyorum. Mümkünse iade edip Nova 2 Lite falan alın.

Hele ki Xbox kolu asla ama asla almayın, keşke konu açsaydınız.

Zamanında cihaz için bir inceleme yapmıştım ve o kadar kötü değildi fakat "zamanında 700 TL'ye sıfır aldığımda". Şu an secuzi ve tactical mortal gibi alternatileri daha ucuza varken bakılmaması gereken bir kol.

Aslında 8BitDo gibi ürünler bakıyordum, Secuzi ve Tactical mortal modellerini hiç duymamıştım. Nova 2 Lite da güzel duruyormuş. Zaten kol geldiğinde sorun bulursam iade edeceğim direkt, sorun çıkmazsa da 2.alacağım kolu bu modellerden alırım, konuyu açma sebebim aslında bu (2.kol alacağım sonra babamla oynamak için). Öneriler için teşekkürler.

Aslında 8BitDo gibi ürünler bakıyordum, secuzi ve tactical mortal modellerini hiç duymamıştım. Nova 2 Lite da güzel duruyormuş. Zaten kol geldiğinde sorun bulursam iade edeceğim direkt, sorun çıkmazsa da 2.alacağım kolu bu modellerden alırım, konuyu açma sebebim aslında bu (2.kol alacağım sonra babamla oynamak için). Öneriler için teşekkürler.

8BitDo yerine GameSir öneririm. Mümkünse dediğim gibi iade edin kolu ama size kalmış tabii.

İade etmek için sorun bulmanıza gerek yok. Drift sorununu engelleyen hall effect bu kolda yok. O yüzden fiyatı fazla. Secuzi LIG-3601 veya Gamepower Force modellerine bakın.

Anladığım kadarıyla kol fiyatına değmiyor, peki özellikleri vs. nasıl, beni idare eder mi? Kolun özelliklerinden ziyade tasarımını beğenip almıştık, o yüzden nasıl olup olmadığına bakamadım.

İade etmek için sorun bulmanıza gerek yok. Drift sorununu engelleyen hall effect bu kolda yok. O yüzden fiyatı fazla. Secuzi LIG-3601 veya Gamepower Force modellerine bakın.
Hall effect nedir?

8BitDo yerine GameSir öneririm. Mümkünse dediğim gibi iade edin kolu ama size kalmış tabii.
Tamamdır, öneri için teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla kol fiyatına değmiyor, peki özellikleri vs. nasıl, beni idare eder mi? Kolun özelliklerinden ziyade tasarımını beğenip almıştık, o yüzden nasıl olup olmadığına bakamadım.

Hall effect nedir?

Fiziksel temas yerine manyetik temas oluyor. Bu sayede drift sorununu neredeyse ortadan kaldırıyor. Xbox ve PS kolları hem çok pahalı hem de bunlara sahip değiller, rezil kollar kısacası.

Hall effect nedir?

Gamepadlerde analog kısımlarında stick türleri vardır. Bu stickler gamepadın kalitesini belirleyen önemli faktörlerden birisi. Aldığınız Monster yüksek ihtimalle eski teknoloji olan potansiyometre stick. Kalitesiz bir tür. Drift sorunu denilen sorunun yaşanma olasılığı fazla. O yüzden hazır yakın fiyatlara hall effect stick bulunduran gamepadler varken bunu almak mantıksız.