Selam, fazla uzatmak istemiyorum 1000-1300 TL civarında bütçem var 1500-1700'e çıkabilirim maksimum üstüne çıkamam. Kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Hocam biliyorum ne yazık ki bütçenin üstünde ama bu en üst olarak düşünülebilir. Çünkü bu fiyatlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları sıkıntılı olabiliyor.
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.
Hocam biliyorum ne yazık ki bütçenin üstünde ama bu en üst olarak düşünülebilir. Çünkü bu fiyatlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları sıkıntılı olabiliyor.
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.
Bu fiyat aralığında kablosuz kulaklıklar genelde beklentiyi karşılamaz ve uzun ömürlü olmaz. Bu yüzden önerebileceğim ya da arkadaşların önerebileceği ürünler sadece kablolu olur. Özellikle alt segment kablosuz ürünlerde daha fazla sorun yaşanabiliyor.
Merhaba, TUF Gaming H1 Wireless kulaklığım şarj olmuyor. 4-5 saat şarjda kaldığı halde maksimum %50 oluyor. 1 ay önce falan 2 saatte %100 oluyordu ama şu an olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Durduk yere sorun cikardi, alali 3 hafta oldu. Sorunsuz kullaniyordum, az once DC girdik arkadasla ve sesim cok cok derinden ve az geliyor. Guncelleme gelmis, yaptim ama bir şey degismedi. Ses ayarlarini kurcaladim ama calismadi. Sorun ne olabilir? Saka gibi bir cozum olacak bunu yazdigim...
Selamlar, Asus Tuf H1 Wireless modelini 1 aydan fazladır kullanıyorum kalite olarak hiçbir sıkıntım yok ama sarj konusunda sorunum var. Asus'un programı olan Armoury Crate programında kulaklığın sarj yüzdesini göremiyorum. Önceden sarj olma süresi çok uzun geliyordu %25'den %100 olması için 5-6...
Asus Bilgisayar için yazılan 'Asus Tuf Gaming H1 Wireless Otomatik Kapanıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Asus Bilgisayar hakkında şikayet ya...