Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hocam biliyorum ne yazık ki bütçenin üstünde ama bu en üst olarak düşünülebilir. Çünkü bu fiyatlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları sıkıntılı olabiliyor.
www.turkcell.com.tr
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.
em1rr
Uzman
Bir düşünmem lazım pederi ikna edersem alabilirim hocam biraz araştırmam lazım.Hocam biliyorum ne yazık ki bütçenin üstünde ama bu en üst olarak düşünülebilir. Çünkü bu fiyatlarda kablosuz oyuncu kulaklıkları sıkıntılı olabiliyor.
![]()
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
ASUS TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4ghz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
- Makaleler
- 1
Bir düşünmem lazım pederi ikna edersem alabilirim hocam biraz araştırmam lazım.
Önermem.
em1rr
Uzman
Neden hocam? Veya bunun yerine alternatifiniz var mı?
- Makaleler
- 1
Neden hocam? Veya bunun yerine alternatifiniz var mı?
Bu fiyat aralığında kablosuz kulaklıklar genelde beklentiyi karşılamaz ve uzun ömürlü olmaz. Bu yüzden önerebileceğim ya da arkadaşların önerebileceği ürünler sadece kablolu olur. Özellikle alt segment kablosuz ürünlerde daha fazla sorun yaşanabiliyor.
ASUS TUF Gaming H1 Wireless kulaklık şarj olmuyor
Merhaba, TUF Gaming H1 Wireless kulaklığım şarj olmuyor. 4-5 saat şarjda kaldığı halde maksimum %50 oluyor. 1 ay önce falan 2 saatte %100 oluyordu ama şu an olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüldü: ASUS H1 Wireless Mic çalışmıyor
Durduk yere sorun cikardi, alali 3 hafta oldu. Sorunsuz kullaniyordum, az once DC girdik arkadasla ve sesim cok cok derinden ve az geliyor. Guncelleme gelmis, yaptim ama bir şey degismedi. Ses ayarlarini kurcaladim ama calismadi. Sorun ne olabilir? Saka gibi bir cozum olacak bunu yazdigim...
Asus Tuf H1 Wireless Kulaklık Şarj Sorunu
Selamlar, Asus Tuf H1 Wireless modelini 1 aydan fazladır kullanıyorum kalite olarak hiçbir sıkıntım yok ama sarj konusunda sorunum var. Asus'un programı olan Armoury Crate programında kulaklığın sarj yüzdesini göremiyorum. Önceden sarj olma süresi çok uzun geliyordu %25'den %100 olması için 5-6...
forum.donanimarsivi.com
Asus Tuf Gaming H1 Wireless Otomatik Kapanıyor
Asus Bilgisayar için yazılan 'Asus Tuf Gaming H1 Wireless Otomatik Kapanıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Asus Bilgisayar hakkında şikayet ya...