Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.300 TL
G2.Anakartım Asus B450M-K II. 2. Windows kuracağım, özellik aramıyorum. Adata 500GB Legend 800 1.200 TL. 53 TL farkla Kioxia G2 falan var.
Adata diskleri ben pek tavsiye etmiyorum, çok sık bozulduğuna denk geliyorum. Legend 800 modeli de pek iyi değil. Donanımsal özellikleri varyasyonlara göre değişiyor. Kontrolcüsü, NAND'ı değişiyor. DRAM'i yok. Ha bir de bana kalırsa aynı diskleri isimlendirme değişikliği ile yeni gibi piyasaya sürüyorlar.
Kioxia tercih etmek daha mantıklı olur.
Kioxia tercih etmek daha mantıklı olur.
Adata su 630 vadı gg olduktan sonra SanDisk SSD Plus aldım o da şu an 1 2 MB civarında.
Kötü SSD'lerden çok canım sıkıldı.
PC'yi sadece YT ve dizi film izlemek için kullanıyorum da çok kasıyor, chrom bile açılmıyor.
G2 uzun ömürlü olsa yeter zaten okuma yazma yapmıyorum.
G2 işini fazlasıyla görür. Geçmişte ben de SanDisk SSD Plus kullandım, kısa sürede öldü. Adata SU serileri zaten leş.
G2 işini fazlasıyla görür. Geçmişte ben de SanDisk SSD Plus kullandım, kısa sürede öldü. Adata su serileri zaten leş.
G2 de son 2 adet kalmış eğer saat 12'den sonra alırsam 100 TL geri ödeme alacağım
Eğer saat 12'den önce stoklar biterse Western Digital blue SN5000 NVMe SSD M.2 2280 500 GB (1650 TL)almayı düşünüyorum.
300TL zarar mı yoksa 100 TL kaar mı? Risk budur.
Yakışmadı beyler.
@Caner Uncu Günaydın iyi sosyaller.
4tl farkla MSI SSD SPATIUM M371 NVME M.2 500GB mı yoksa sn 5000 mi?Digital blue SN5000 NVMe SSD M.2 2280 500 GB (1650 TL)almayı düşünüyorum.
Msı olanı almak istiyorum (daha havalı) toksa bu iki ssd de gereksiz olur g2 yi başka yerden 1250 ye almak mı?
@LH44 hoş geldiniz, günaydın iyi sosyaller.
Son düzenleme:
Hoş bulduk efenim, sizede iyi sosyaller.G2 de son 2 adet kalmış eğer saat 12'den sonra alırsam 100 TL geri ödeme alacağım
Eğer saat 12'den önce stoklar biterse Western Digital blue SN5000 NVMe SSD M.2 2280 500 GB (1650 TL)almayı düşünüyorum.
300TL zarar mı yoksa 100 TL kaar mı? Risk budur.
Yakışmadı beyler.
Eki Görüntüle 189663
@Caner Uncu Günaydın iyi sosyaller.
4tl farkla MSI SSD SPATIUM M371 NVME M.2 500GB mı yoksa sn 5000 mi?
Msı olanı almak istiyorum (daha havalı) toksa bu iki ssd de gereksiz olur g2 yi başka yerden 1250 ye almak mı?
@LH44 hoş geldiniz, günaydın iyi sosyaller.
Bu linkten G2'yi alabilirsiniz.
SN5000'de kaliteli bir model. DRAM'siz fakat aynı şekilde DRAM'siz modellere göre kaliteli.
Amazondan alırsam 100 tl geri ödeme var o yüzden zorlamaya çalışıyorum Msı, wd sn500 falan ama g2 fazlasıyla yeter haklısınız.
Tekrar teşekkürler hoşca kalın.
Da sosyalde bunu paylaşmışlar.
Kronik sorunu var mı alınır mı?
Tekrar teşekkürler hoşca kalın.
Da sosyalde bunu paylaşmışlar.
Kronik sorunu var mı alınır mı?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-