Orijinal gamepad'e göre çok mu?Bu fiyat bandınadaki gamepadlere göre bence gayet iyi ölü bölge oranı.
Özellikle saydığın oyunlarda fark etmezsin.
Detaylar
Kim cevapladı?elrondforwin
Uzman
Ölü bölge sorun yaratır mı?
Forza 5
Pes.
FIFA gibi oyunlar oynayacağım. %3 gibi bir ölü bölge var.
Pes ve FIFA'da sorun yaşatmaz. Forza 5'i de aşırı rekabetçi oynamıyorsan fark etmezsin. İyi eğlenceler.
Ekstra not olarak ekleyeyim aslında ölü bölge değerleri kötü değilmiş. Ben şu anda Hollanda'dan getirttiğim orijinal olduğuna %100 emin olduğum DualSense'im ile test yaptığımda ortalama %8 çıkıyor. Birkaç aydır kullandığımı da belirteyim ve bir sorun yaşamadım. Değerleriniz iyi ve Forza gibi oyunlarda da sorunsuz oynarsınız çünkü ben bu değerlerle rahatça hassas bir biçimde Assetto Corsa oynayabiliyorum.
Son düzenleme:
miraçov
Üstün
Ölü bölge normal yılların kolu çünkü.Paketine gelirsek zamanında yurtdışından alınma bir ürün.Ne kadar kaliteli taklit edilirse edilsin ortadaki PlayStation logosu ve fontu repliklarda taklit edilemez durumda.Mutlaka sırıtır yani.Ayrıca üçgen,kare,yuvarlak ve çarpı tuşlarının olduğu kısımda ki fontlar oldukça belirgin ve orijinal boyutta.Bunun da taklit edilmesi zor.Ürünün temizliği çok iyi ilk gördüğümde bende çakma sandım.Ama hayır aldığınız ürün orijinal hocam.
@8898
@8898
Mesh
Uzman
O anlamda demedim. Orijinal DS4'ün deadzone değerini bilmediğim ve birkaç kişi orijinale göre fazla yazdığı için o şekilde yazdım.
Ürün geldi, orijinal olduğuna tamamen emin oldum. DS4 ile bağladım ve bir sıkıntı gözükmüyor. Titreşim vesaire touchpad iyi çalışıyor.O anlamda demedim. Orijinal DS4'ün deadzone değerini bilmediğim ve birkaç kişi orijinale göre fazla yazdığı için o şekilde yazdım.
Mesh
Uzman
O zaman bu fiyata çok iyi almışsınız, iyi oyunlar.Ürün geldi, orijinal olduğuna tamamen emin oldum. DS4 ile bağladım ve bir sıkıntı gözükmüyor. Titreşim vesaire touchpad iyi çalışıyor.