Arkadaşlar 1.300 TL param var. Epic Games yaz indirimlerinde güzel oyunlar var. İlk önce Xbox Game Pass almak istiyorum. Bir de Microsoft Store Forza Horizon 5, 500 TL indi. Diyeceksiniz Xbox Game Pass'te zaten Forza Horizon 5 var. Bence Forza harika bir oyun ve sıkılacağımı sanmıyorum. O yüzden almak istiyorum. Sizce ne yapayım?
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
FH5'in ilk 2 saati neyse 40. saat de aynı. Bu kadar monoton bir arcade yarış oyunu görmedim. Ama para verilir, hiç değilse 50 saat oynarsınız. Dursun kütüphanede.
TLOU Part 1 alabilirsiniz. Death Stranding, Uncharted 4/5.
Hocam microsoft sitesinde 500 TL FH5. Alsam mı?FH5'in ilk 2 saati neyse 40. saat de aynı. Bu kadar monoton bir arcade yarış oyunu görmedim. Ama para verilir, hiç değilse 50 saat oynarsınız. Dursun kütüphanede.
mr.esat
Üstün
Alınabilir uzun süre oynanacağı için değer. Araba oyunu sevmiyorsanız almayın ama.
Arabaları seviyorum.Alınabilir uzun süre oynanacağı için değer. Araba oyunu sevmiyorsanız almayın ama.
3 4 gün önce epicte indirim vardı rdr2 575tl idi keşke o zaman baksaydın suan galiba dying light 2 var 400tl ona bakabilirsinArkadaşlar 1.300 TL param var. Epic Games yaz indirimlerinde güzel oyunlar var. İlk önce Xbox Game Pass almak istiyorum. Bir de Microsoft Store Forza Horizon 5, 500 TL indi. Diyeceksiniz Xbox Game Pass'te zaten Forza Horizon 5 var. Bence Forza harika bir oyun ve sıkılacağımı sanmıyorum. O yüzden almak istiyorum. Sizce ne yapayım?
mr.esat
Üstün
O hâlde alın. Dying Light 2 de var arkadaş belirtmiş, hem Türkçe altyazılı oyun. Keyifli oldukça.
ArabadaGazlıSüren
Becerikli
Arkadaşlar 1.300 TL param var. Epic Games yaz indirimlerinde güzel oyunlar var. İlk önce Xbox Game Pass almak istiyorum. Bir de Microsoft Store Forza Horizon 5, 500 TL indi. Diyeceksiniz Xbox Game Pass'te zaten Forza Horizon 5 var. Bence Forza harika bir oyun ve sıkılacağımı sanmıyorum. O yüzden almak istiyorum. Sizce ne yapayım?
GTA 5 + enchanded https://store.epicgames.com/tr/p/grand-theft-auto-v