Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.300 TL
65W'lik işlemci O, en ucuz kule tipi yeter. Bununla yazin İzmir sicaginda klima olmayan ortamda 65W'lik islemciye stress testi yaptığımda 80C'yi gecmedi. Macunda dandik bir şeydi. MX-4 vb ile 5C daha duser.
Bu soğutucuyu diğer forumda ilk öneren olabilirim, Dark X123 ve bu gayet F/P soğutucular.
il1rian
Becerikli
Bu soğutucuyu diğer forumda ilk öneren olabilirim, Dark X123 ve bu gayet F/P soğutucular.
65W'lik işlemci o, en ucuz kule tipi yeter. Bununla yazin Izmir sicaginda klima olmayan ortamda 65W'lik islemciye stress testi yaptigimda 80C'yi gecmedi. Macunda dandik birseydi. MX-4 vb ile 5C daha duser.
Suan dedigim gibi 1300e kadar cikarim o yuzden alabilecegimin en iyisini almak istiyorum.
Islemcimi yukseltmeyi dusunmuyorum yukseltsem yukseltsem o da cok zor AM5e doner en kotu 7600 falan takarim o yuzden overkill kalir gibi bi tik.Phantom alırsan bir daha soğutucu düşünmene gerek kalmaz.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Burst Assasin veya Enermax T50'yi kasa boyutlarına göre tercih edebilirsin.Suan dedigim gibi 1300e kadar cikarim o yuzden alabilecegimin en iyisini almak istiyorum.
Islemcimi yukseltmeyi dusunmuyorum yukseltsem yukseltsem o da cok zor AM5e doner en kotu 7600 falan takarim o yuzden overkill kalir gibi bi tik.
Assassin 120 Plus V2 neden öneriliyor birisi aydınlatırsa sevinirim. Bloğun ısınmadığı senaryoda 2. fanın pek bir etkisi olmuyor çünkü. Boru sayısı biraz daha önceliktir genelde.
Önerilmemesi için bir sebep yok, alternatif bir soğutucu.Burst Assasin veya Enermax T50'yi kasa boyutlarına göre tercih edebilirsin.
Assassin 120 Plus V2 neden öneriliyor birisi aydınlatırsa sevinirim. Bloğun ısınmadığı senaryoda 2. fanın pek bir etkisi olmuyor çünkü. Boru sayısı biraz daha önceliktir genelde.
Tutacakları işlemciler de farklı değil zaten.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Burst veya King dururken neden en yaygın önerilen bu onu anlayamadım.Önerilmemesi için bir sebep yok, alternatif bir soğutucu.
Tutacakları işlemciler de farklı değil zaten.
Düz burst pahalı, ucuzundan bahsediyorsanız blok küçük, 2 fanlı neden önerilmesin? Bugün marka bir fan 300-400 TL söküp egzoz fan olarak kullanır soğutucu 700TL'ye gelir.
Son düzenleme:
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
İkinci fanın her zaman verimi alınamıyor. Fason çöplerde bunu çok gördüm.Düz burst pahalı, ucuzundan bahsediyorsanız blok küçük, 2 fanlı neden önerilmesin? Bugün marka bir fan 300-400 TL söküp egzoz fan olarak kullanır soğutucu 700TL'ye gelir.
Boyut farkını görmedim ondan önerilmiyor SE versiyonu demek ki.
Peki ya Enermax T-50? Garibimi forumda bir tek ben öneriyorum sanırım. 160mm yükseklik can sıkıcı da tek sebep bu olamaz bence.
İkinci fanın her zaman verimi alınamıyor. Fason çöplerde bunu çok gördüm.
Boyut farkını görmedim ondan önerilmiyor SE versiyonu demek ki.
Peki ya Enermax T-50? Garibimi forumda bir tek ben öneriyorum sanırım. 160mm yükseklik can sıkıcı da tek sebep bu olamaz bence.
İkinci fan 1 derece düşürür bir esprisi yok, dediğim gibi fan fandır almaya kalkınca para, Enermax'ın sıvı soğutmalarını sürekli önerdim çünkü onun performansını biliyorum, hava soğutmaların performansını bilmiyoruz, Thermalright fiyatının üzerinde performans gösterdiği için onu öneriyoruz, bütün olay bu.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Şu rehberi hazırlarken Enermax'ı biraz araştırayım dedim fanları çok iyi çıktı. İyice gözümde değere bindi.İkinci fan 1 derece düşürür bir esprisi yok, dediğim gibi fan fandır almaya kalkınca para, Enermax'ın sıvı soğutmalarını sürekli önerdim çünkü onun performansını biliyorum, hava soğutmaların performansını bilmiyoruz, Thermalright fiyatının üzerinde performans gösterdiği için onu öneriyoruz, bütün olay bu.
Zaten hava soğutmalarda 1000-1200 ₺ ortalama gibi bir şey. Ütopik fark atan bir şey çıkmaz. Meraktan sordum, teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-