Bütçe
1.400-1.800 TL
Linux kullanıcısı dedim ama aynı zamanda arkadaşlarla FACEIT de giriyoruz. Linux için yazılımı olması büyük öncelik sebebi. Ama FACEIT için Dual boot yaptığımdan EVGA X17 gibi hafızalı olsa da olur. Elimde şarjlı AA piller olduğundan pilli olması benim için bir sorun teşkil etmiyor. Bataryalı olacaksa da 500 mAh altı olmasın. Kaliteli ise kablolu da olur.

Bana daha önceden verilen öneriler bunlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK ile arasındaki tek farkı Nordic MCU kullanması mı? Bir de bu da mı web driver kullanıyor?
Arada switch, MCU ve batarya farkları var. Nordic varken HiSilikon'un yüzüne bile bakılmaz. MCHOSE Web driver bulunmakta fakat henüz A5 Pro Max için henüz bir web driverı desteği yok. Yeni modellerin desteği geleceği yazıyor.

Arada switch, MCU ve batarya farkları var. Nordic varken HiSilikon'un yüzüne bile bakılmaz. MCHOSE Web driver bulunmakta fakat henüz A5 Pro Max için henüz bir web driverı desteği yok. Yeni modellerin desteği geleceği yazıyor.
Son olarak sitemiz güvenilir mi? Wraith'e işi düşüp sorunsuz değişim sağlanan arkadaşım vardı.
Bu site de benzer ise siparişi basayım.

Son olarak sitemiz güvenilir mi? Wraith'e işi düşüp sorunsuz değişim sağlanan arkadaşım vardı.
Bu site de benzer ise siparişi basayım.
Yani sorun yaşayan hiç duymadım. 14 gün içinde paket açılsa dahi sorgusuz sualsiz iade hakkınız da bulunduğu yazıyor. A5 Pro Max'i ben de merak ediyorum, almayı düşünüyorum.

Yani sorun yaşayan hiç duymadım. 14 gün içinde paket açılsa dahi sorgusuz sualsiz iade hakkınız da bulunduğu yazıyor. A5 Pro Max'i ben de merak ediyorum, almayı düşünüyorum.
Driver ve garanti işi kafama yatmadı ama tasarımı çok hoşuma gittiğinden risk almaya değer gibi gözüküyor.
Glorious ise delikli olduğu için elendi.
ATK A9 Plus ve Mchose A5 Pro max arasından seçim yapmam lazım.