Bütçe
1.400 TL
Yer
İstanbul
5 yıldır kullandığım Philips SPK 8614 klavye artık nalları dikme yoluna girdi. 2. el olarak ilana koydum, satamadım. Ya artık evde tozlu rafta yerini alacak ya da bir bilgisayarcı 3-5 ne veriyorsa satacağım.

Yeni bir klavye arayışındayım. Mümkünse mekanik olmasını istemiyorum (hem zamanla oluşacak olan switch basmama sorunlarından da bu sayede kurtulmuş olurum). 1.400 TL'ye kadar Razer Ornata V3 X nasıl bir tercih olur?

Hocam Max 1500 olur o da maksimum olarak.
Boyut tercihi konusu ise, TKL olmamak kaydıyla yine normal numpad kısımlı bir klavye tercihim.

Hocam mekanik istememiştim bu basmama ya da tuşlardaki tekleme sorunundan dolayı. Fakat bu attığınız klavye nasıl bu konuda?

Hocam mekanik istememiştim bu basmama ya da tuşlardaki tekleme sorunundan dolayı. Fakat bu attığınız klavye nasıl bu konuda?
Parasının ürünü. Ayrıca sizin dediğiniz direkt olarak mekanik ile bir ilgisi yok. Ortalama eli yüzü düzgün bir mekanik klavye membran klavyeden çok daha uzun ömürlü ve keyiflidir.
Dediğiniz tarzda bir sorun yaşatmaz. Fakat garanti olsun diyorsanız bütçeyi şu ürüne çıkartın;
Tabii çıkar mı bilemem, sadece aklınızda bulunsun.

Parasının ürünü. Ayrıca sizin dediğiniz direkt olarak mekanik ile bir ilgisi yok. Ortalama eli yüzü düzgün bir mekanik klavye membran klavyeden çok daha uzun ömürlü ve keyiflidir.
Dediğiniz tarzda bir sorun yaşatmaz. Fakat garanti olsun diyorsanız bütçeyi şu ürüne çıkartın;
Tabii çıkar mı bilemem, sadece aklınızda bulunsun.

Peki hocam teşekkür ederim. İlk verdiğiniz linkteki ürünü değerlendireyim ay sonuna kadar.