Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.400 TL
- Makaleler
- 1
Bütçen biraz daha çıkarsa
www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.801,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GX30 varken H2002P alinmaz. BlackShark V2 X'in ses karti olmaması kötü yanı. Eğer ki anakartinin ses kartı kötüyse kötü performans alir.![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen biraz daha çıkarsa
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.801,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
- Makaleler
- 1
Bende hatırlayıp H2002P'yi sildim zatenGX30 varken H2002P alinmaz. BlackShark V2 X'in ses karti olmaması kötü yanı. Eğer ki anakartinin ses kartı kötüyse kötü performans alir.
mehmetali
Uzman
Hocam mikrofon kalitesi nasıl sizce hiç inceleme de bulamadım.
Arkadaşıma da aldırdım, oldukça iyi.Hocam mikrofon kalitesi nasıl sizce hiç inceleme de bulamadım.
İndirim Kaplanı mikrofon testi yapmıştı. Onu dinleyebilirsiniz.
mehmetali
Uzman
Arkadaşıma da aldırdım, oldukça iyi.
İndirim kaplanı mikrofon testi yapmıştı. Onu dinleyebilirsiniz.
Bu fiyatta daha iyisini bulamazsın diyorsaniz direkt sipariş geçecegim.
Daha iyisini bulamazsiniz.Bu fiyatta daha iyisini bulamazsın diyorsaniz direkt sipariş geçecegim.
mehmetali
Uzman
Yeni konular
-
Elektronik ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC - 64.420 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-