GhostRileyy
Uzman
Kablosuz mouse arıyorum. 1.399 TL'ye düşmüş. Sizce alınır mı? Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. O yüzden öyle aman aman bir şey beklemiyorum.
Amazonda varsa al yoksa bulaşma CYN bilişim teknik servisi ve distrübitörü adamı deli ederler. Yarın bir gün bir sorun çıkarsa 3ıq insanlarla uğraşmak zorunda kalırsın.Kablosuz mouse arıyorum. 1.399 TL'ye düşmüş. Sizce alınır mı? Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. O yüzden öyle aman aman bir şey beklemiyorum.
Demeyin hocamAmazonda varsa al yoksa bulaşma CYN bilişim teknik servisi ve distrübitörü adamı deli ederler. Yarın bir gün bir sorun çıkarsa 3ıq insanlarla uğraşmak zorunda kalırsın.
Hakaret belki ama açıklayacak tek kelime "asalak" o dereceler. Değişim istediğim ürüne iade dediler sonra birden elime ürün geldi. Dedim ne alaka? Yanlış bilgi girilmiş, ürününüz sıfırı ile değiştirildi. Fakat gelen ürün başkasının iade ettiği kulaklığı benim ürünün kutusuna koymuşlar, 2.4 gHz dongle'ı bile değiştirmemişler. Farklı ürünün bir başka ürünün dongle'ı ile çalışmayacağını tahmin edemeyecek kadar zeka seviyeleri düşük.Demeyin hocamyarın servislerine bir ürün göndericem. O kadar sıkıntılı insanlar mı?
Hocam şuan pek alasım gelmedi anlattığınız olaydan ötürü. Ama eğer bu fiyat bandında başka kablosuz mouse bildiğiniz varsa önerin lütfen. Yoksa da bunu alacağım mecburen.Hakaret belki ama açıklayacak tek kelime "asalak" o dereceler. Değişim istediğim ürüne iade dediler sonra birden elime ürün geldi. Dedim ne alaka? Yanlış bilgi girilmiş, ürününüz sıfırı ile değiştirildi. Fakat gelen ürün başkasının iade ettiği kulaklığı benim ürünün kutusuna koymuşlar, 2.4 gHz dongle'ı bile değiştirmemişler. Farklı ürünün bir başka ürünün dongle'ı ile çalışmayacağını tahmin edemeyecek kadar zeka seviyeleri düşük.
Hocam şu an pek alasım gelmedi anlattığınız olaydan ötürü. Ama eğer bu fiyat bandında başka kablosuz mouse bildiğiniz varsa önerin lütfen. Yoksa da bunu alacağım mecburen.
Teşekkür ederim hocam. İyi akşamlar.