Teşekkürler hocam Driver Booster'da var mış, kırık virüslü sürümlerle uğraşmam iyi oldu.

Drivebooster düşündüğünüz kadar iyi ve önemli bir uygulama değil, yanlış driverlar indiriyor. Bilgim olmadığı zamanlar çokça mavi ekran yememe sebebiyet vermişti. İndirmeniz gereken sürücüler 1 elin parmağını geçmiyor zaten ekran kartı ve anakartın BIOS'unu kurup Aygıt Yöneticisi'nden turuncu yanan driverları indirseniz bitiyor olay.

1765008731202.webp

Bu tarz bir konu açarsanız yardımcı olurlar.

Drivebooster düşündüğünüz kadar iyi ve önemli bir uygulama değil, yanlış driverlar indiriyor. Bilgim olmadığı zamanlar çokça mavi ekran yememe sebebiyet vermişti. İndirmeniz gereken sürücüler 1 elin parmağını geçmiyor zaten ekran kartı ve anakartın BIOS'unu kurup Aygıt Yöneticisi'nden turuncu yanan driverları indirseniz bitiyor olay.

Eki Görüntüle 208409

Bu tarz bir konu açarsanız yardımcı olurlar.

Benim bilgim var sorun yok, bulması zor olan driverlarla uğraşmaktan kurtarıyor.

Teşekkürler hocam Driver Booster'da var mış, kırık virüslü sürümlerle uğraşmam iyi oldu

Ben yıllardır buradan Wise'nin yeni surum çıkınca alıp, Update vs kapatıp katılımsız yapıp kullanıyorum.
PC de bir tek IDM var iax etkinleştirme( arada guncelleme vs sorun oluyor) harici kullanım Free ve key. Ofis dahil Retail key seklinde kullanıyorum.
İşinize yarayan varsa alıp kullanmak, crack vsden çok daha iyidir👍

Bunu da her sene veriyorlar herhalde.

Bir tane Wise Care 365 çektim, hiç kullanmam herhalde ama bir gün lazım olur belki.

Wise Care gibi programlar kullanmak yerine alternatif ve açık kaynak kodlu BleachBit kullanın.

Bleach bit bazı programları bozabiliyor, ccleaner free veya windows pc manager kullanın ücretsiz program istiyorsanız.

Bir Driver'i bulmak ne kadar zor olabilir ki? Ürünün ismini yazınca çıkıyor zaten :D

Maalesef o şekilde çalışmıyor o sistem.