Kuponun herkeste olup olmadığına emin değilim, telefon numarası ile açılan bir hesapla denemeniz daha iyi olur. Yeni hesap açarsanız premium 1 TL'ye geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Eki Görüntüle 258425
Kuponun herkeste olup olmadığına emin değilim, telefon numarası ile açılan bir hesapla denemeniz daha iyi olur. Yeni hesap açarsanız premium 1 TL'ye geliyor.
Link için sağ olun hocam, obez olmak için iyi fırsat.
Ethem Efe
Üstün
Bedava, alın.Eki Görüntüle 258425
Link için sağ olun hocam, obez olmak için iyi fırsat.
Heyecandan link eklemeyi unutmuşum sınavdan sonra 2 günde gömerim büyük ihtimal.
Çok yüksek ihtimalle yeni hesap için indirim bu. Benim hep kullandığım hesapta 2 tanesi 458 TL gözüküyor.
Telefon no ile açılan hesaplara veriliyor galiba maille açtığım hesaplarda bende de gözükmüyor.
Çok yüksek ihtimalle yeni hesap için indirim bu. Benim hep kullandığım hesapta 2 tanesi 458 TL gözüküyor.
Hesabım yeni değil.
@kaane @n3r3plAx müşteri hizmetlerine sordum rastgele hesaplara tanımlandığını söyledi telefon no veya yeni olmasıyla bir ilgisi yokmuş.
Son düzenleme:
Arantheim
Uzman
Eki Görüntüle 258425
Nutella'yı hiç yemeyin dostlarım hatta TR de üretileni elinize bile almayın. Çünkü alakası bile yok gerçek Nutella ile.
@Arantheim,
Kesinlikle! Gerçekten sürme çikolata için en iyisi Tarım Kredi %40 fındık oranlı çikolata alabilirsiniz.
Kesinlikle! Gerçekten sürme çikolata için en iyisi Tarım Kredi %40 fındık oranlı çikolata alabilirsiniz.