Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 14 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Ben Samsung'un Story 1.5 TB harddiskini kullanıyordum. Harddisk bir anda 40 GB oldu. 1.5 TB'lık alan yok oldu. Ne yapacağım?
Merhaba, Ben Samsung'un Story 1.5 TB harddiskini kullanıyordum. Harddisk bir anda 40 GB oldu. 1.5 TB'lık alan yok oldu. Ne yapacağım?
Çözüm Hasan Merkit 14 Temmuz 2025 Sağ tıklamanız gereken yer burası: Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın.
Sağ tıklamanız gereken yer burası: Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 14 Temmuz 2025 #11 Recklees dedi: Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile işaretlediğim çubuğu aşağıya kaydırın lütfen. Artı 0 Eksi
Recklees dedi: Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile işaretlediğim çubuğu aşağıya kaydırın lütfen.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 14 Temmuz 2025 #12 Hasan Merkit dedi: Kırmızı ile işaretlediğim çubuğu aşağıya kaydırın lütfen. Eki Görüntüle 163348 Genişletmek için tıkla... Attım. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Kırmızı ile işaretlediğim çubuğu aşağıya kaydırın lütfen. Eki Görüntüle 163348 Genişletmek için tıkla... Attım.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 14 Temmuz 2025 #13 Sağ tıklamanız gereken yer burası: Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Sağ tıklamanız gereken yer burası: Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 14 Temmuz 2025 #14 Hasan Merkit dedi: Sağ tıklamanız gereken yer burası: Eki Görüntüle 163352 Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Eki Görüntüle 163353 Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Eki Görüntüle 163355 Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Sağ tıklamanız gereken yer burası: Eki Görüntüle 163352 Sağ tıklayın ve "Birimi Genişlet..." seçeneğini seçin. Eki Görüntüle 163353 Ardından çıkacak sihirbazda ilk sayfayı geçin. Bize diski ne kadar genişletmemiz gerektiği sorulacak. Bunu en yüksek miktar yapın. Eki Görüntüle 163355 Ardından "Son" butonuna tıklayarak işlemi başlatın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.