Ağ hatası ya da Hyper-V'ye bağlı bir hata gibi...

Ağ sürücülülerini temiz şekilde güncelleyin. Ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodları sırası ile yazın.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

Eğer tekrar mavi ekran hatası alırsanız sorun Hyper-V kaynaklıdır.

Ağ sürücülülerini temiz şekilde güncelleyin. Ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodları sırası ile yazın.

Kod:
sfc /scannow

Önerdiğiniz bir yöntem var mı ağ sürücüleri için?

Direkt en güncel olanları indirin hocam, anakartınızın sitesinde.
Sorun devam ederse tekrar minidump dosyası atın yardımcı olurum hocam

Son düzenleme:
İşletim sistemi dosyaları bozulmuş olabilir AI ile kodları alın CMD yönetici yapıştırın onun dışında yonga setini tekrardan kurun günlük kontrolü yapın hata kodu varsa ona odaklanın.

İşletim sistemi dosyaları bozulmuş olabilir AI ile kodları alın CMD yönetici yapıştırın onun dışında yonga setini tekrardan kurun günlük kontrolü yapın hata kodu varsa ona odaklanın.

Sistem dosyalarında hata olduğunu neden düşünüyorsunuz? Her mavi ekran sistem dosyası hatası değildir.

Minidump dosyasında hata kodu" 0x13A " olarak gözüküyor. Bu sistem hata kodu değil. Büyük ihtimalle sürücü ya da kernel base'e erişen bir program (anticheat gibi...) yüzünden.

Kod:
sfc /scannow

Revo Uninstaller Pro ile Bluetooth, Wi-Fi, Ethernet, chipset, ses driverini sildim. DDU ile grafik sürücümü kaldırdım. Tüm bu aşamalarda internetimi devre dışı bıraktım. Bir süre böyle deneyeceğim. Sorunum geçmezse format atacağım. Ciddi bir problem yoktur doğru mu herhangi bir bilgisayar bileşeni bozulmamıştır, sorun işletim kaynaklıdır?

Minidump dosyasını incelediğimde sorunun işletim sistemi kaynaklı olmadığını görüyorum ve mavi ekranlarım bileşen bozması çok nadirdir ve sorununuz bu değil zaten.

Sorun bir sürücü ya da Riot Vanguard kaynaklı. Sürücü güncelledikten sonra sorun yaşamazsınız. Eğer yaşarsanız Vanguard'ı silin ve tekrar yükleyin sorun kesin olarak çözülür.

Minidump dosyasını incelediğimde sorunun işletim sistemi kaynaklı olmadığını görüyorum ve mavi ekranlarım bileşen bozması çok nadirdir ve sorununuz bu değil zaten.

Sorun bir sürücü ya da Riot Vanguard kaynaklı. Sürücü güncelledikten sonra sorun yaşamazsınız. Eğer yaşarsanız Vanguard'ı silin ve tekrar yükleyin sorun kesin olarak çözülür.

Teşekkür ederim. Bir sorun yaşarsam dönüş yapacağım.