Bütçe
1.500-2.000 TL

vohipey

Gelişen
Uzun yıllar kullandığım kablolu Samsung kulaklığımın bozulması nedeniyle IEM kulaklık arayışındayım. Hem oyun hem de müzik için kulak ağrıtmayan bir model önerebilir misiniz? Bu fiyat bandında bir sürü model var, hangisini seçeceğime karar veremedim. KZ EDX, Tangzu WAN er 2, 7Hz Eula Ultra modelleri arasında kaldım. Silikonlu kulaklıklara kulağım kolay kolay uymadığı için uzun yıllar silikonsuz kullandım fakat IEM modellerde bunu bulmak imkansız gibi bir şey. Ergonomi ve temiz ses vermesi açısından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyat aralığında ben de IEM kulaklık bakıyorum. Konu açtım ama kafam iyice karıştı. Senin konuyu da takipteyim. Hangisini tercih edersen bana da haber verir misin? Benim de 1. önceliğim rahat olması. Kulak üstlerinden geçsin veya baskı yapsın istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. 7Hz Eula Ultra ile arasındaki farklara baktığımda G1 oyun tarafında Eula müzik tarafında daha iyiymiş. G1 2 kat daha ağırmış uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı? Uzun saatler kullanıyorum hafif plastik kulaklığa alışığım biraz. Ses kaliteleri benzer olduğundan hangisi daha ergonomikse onu alacağım.

Teşekkürler. 7Hz Eula Ultra ile arasındaki farklara baktığımda G1 oyun tarafında Eula müzik tarafında daha iyiymiş. G1 2 kat daha ağırmış uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı? Uzun saatler kullanıyorum hafif plastik kulaklığa alışığım biraz. Ses kaliteleri benzer olduğundan hangisi daha ergonomikse onu alacağım.
G1, 2 kat daha agir olmasina ragmen daha konforlu.