Bütçe
1.500-2.000 TL

Batur

Başarılı
Merhaba,

Güç kaynağımdan kaynaklı Path of Exile 2 giremiyorum, oyundan atıyor. Everest marka bir PSU kullanıyorum ve memnun değilim. 2. el ve sıfır PSU arayışındayım. Bütçem 1.500-2.000 TL ama 2.000 TL'yi görmezse çok daha iyi olur. İzmir içi olur, kargo yapan tüm 2. el sitelerinden alabilirim.

Ekran kartı olarak KUROUTOSHIKOU RTX 3070 Ti GALAKURO GAMING modelini kullanıyorum ve pinlerin uyumlu olması gerek.

Bu konularda pek bilgim yok, mümkünse uzun ömürlü ve sağlam bir model olsun. Tek seferlik alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum.

Şu anlık aklımda bu model var: https://www.teknobiyotik.com/high-p...nagi-hp1-m750br-h12s.html?ref=akakce&v=1.96.9

İndirim süresini göremedim umarım erken bitmez. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Güç kaynağımdan kaynaklı Path of Exile 2 giremiyorum, oyundan atıyor. Everest marka bir PSU kullanıyorum ve memnun değilim. 2. el ve sıfır PSU arayışındayım. Bütçem 1.500-2.000 TL ama 2.000 TL'yi görmezse çok daha iyi olur. İzmir içi olur, kargo yapan tüm 2. el sitelerinden alabilirim.

Ekran kartı olarak KUROUTOSHIKOU RTX 3070 Ti GALAKURO GAMING modelini kullanıyorum ve pinlerin uyumlu olması gerek.

Bu konularda pek bilgim yok, mümkünse uzun ömürlü ve sağlam bir model olsun. Tek seferlik alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum.

Param güvendeyi sorman lazım.

3070 Ti 290W çekebiliyor. Yük altındayken kabloda ufak ısınma olabilir.

Bütçeyi 3000TL yapıp 2. el veya sıfır fark etmez kasa ve PSU bulabilir miyiz? Ayrı ayrı da olur 2. el olursa daha iyi olur.

Hocam siz aramakla yormayın kendinizi bana direkt aklınızdaki model ile kasayı belirtin ben bakayım.