KS KS DarkMen Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 277 Çözümler 2 Beğeniler 168 12 Kasım 2025 #11 LH44 dedi: Hissedilicek kadar pürüzlü değil diye biliyorum. Mikro dokuma olması lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim, sanırım Storm alacağım. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mıdır? michaelscofield dedi: Speed genel olarak her zaman daha iyidir. Mouse skatezleri çizilmez, yüzeyinde bozulmalar olmaz. Genişletmek için tıkla... Valla öyle sanırım hocam, şu an x-raypad jade dot ile kullanıyorum ama gerçekten aim almak çok zor oluyor bu mousepad ile. Trendyoldan aldığım 100 liralık noname mousepad ile daha rahat hissediyorum.
LH44 dedi: Hissedilicek kadar pürüzlü değil diye biliyorum. Mikro dokuma olması lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim, sanırım Storm alacağım. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mıdır? michaelscofield dedi: Speed genel olarak her zaman daha iyidir. Mouse skatezleri çizilmez, yüzeyinde bozulmalar olmaz. Genişletmek için tıkla... Valla öyle sanırım hocam, şu an x-raypad jade dot ile kullanıyorum ama gerçekten aim almak çok zor oluyor bu mousepad ile. Trendyoldan aldığım 100 liralık noname mousepad ile daha rahat hissediyorum.