Fellfrosch
Çalışkan
İyi günler, pek rekabetçi oyun oynayan birisi değilim, fakat bu bütçeye iyi bir tercihen kablolu mouse arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
İyi günler, pek rekabetçi oyun oynayan birisi değilim, fakat bu bütçeye iyi bir tercihen kablolu mouse arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Kablosuz alternatif öneriniz varsa bakabilirim ama kablolu daha iyi olur. Ayrıca rival 3 gen2 nasıldır prime plus'ın yanında?
Wireless kullanımda takılma veya donma yapar mı? Modem masamın üstünde olduğundan daha önce bu tarz bir sorun yaşamıştım ondan temkinliyim kablosuz fareye karşıATK Dragonfly A9 serisi kablosuz oyun faresi, hafif 53-57 g, PAW3950 Ultra / PAW3395 sensör, 42000 DPI'ya kadar, 8K yoklama, buz hissi kaplama, üç modlu bağlantı (A9, beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ATK Dragonfly A9 serisi kablosuz oyun faresi, hafif 53-57 g, PAW3950 Ultra / PAW3395 sensör, 42000 DPI'ya kadar, 8K yoklama, buz hissi kaplama, üç modlu bağlantı (A9, beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Kablolu olarak kullanabilirsin.
Wireless kullanımda takılma veya donma yapar mı? Modem masamın üstünde olduğundan daha önce bu tarz bir sorun yaşamıştım ondan temkinliyim kablosuz fareye karşı.
Kablolu olarak attığım model iyi. Kablosuz olarak Dareu A950GM ya da A9 Plus öneririm.Kablosuz alternatif öneriniz varsa bakabilirim ama kablolu daha iyi olur. Ayrıca rival 3 gen2 nasıldır prime plus'ın yanında?
Tamamdır hocam teşekkür ederimKablolu olarak attığım model iyi. Kablosuz olarak Dareu A950GM ya da A9 Plus öneririm.