Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-2.000 TL
Geraltın kılıcı
Bilgin
ATK A9 Plus, 3950 modeline yükseltirlmiş. Alınır.Bu bütçe aralığında bir oyuncu mouse'u arıyorum. Genelde shooter oyunlar oynayan biriyim, aklımda ATK A9 Plus ve Razer Deathadder V3 var, başka önerileriniz varsa açığım.
Rediph
Başarılı
Bazı insanlar takılma sorunu yaşadıklarını söylüyorlar bu yüzden biraz çekimser yaklaşıyorum, ama gerçekten FP ürüne benziyor.
fortunee
Üstün
Bazı insanlar takılma sorunu yaşadıklarını söylüyorlar bu yüzden biraz çekimser yaklaşıyorum ama gerçekten F/P ürüne benziyor.
Takılma sorunu yaşanması çok da imkânsız bir olay değil aslında; o fiyata sattıkları mouse'un içerisine zahmet edip dongle koymamışlar. Modem falan yakındaysa çakışma sinyal sorununda takılma, kasma yaşarsın. Skatez'lerini de beğenmiyorum. Daha iyi seçeneklerin olduğu görüşündeyim. Piyasayı aktif takip etmediğimden direkt nokta atışı bir öneri yapamayacağım ama A9 Plus için bu şekilde görüş iletebilirim.
Sırf şu yapılan şikayetler bende olacak mı diye bile ATK A9 serisi mouselardan almak istiyorum. Bir sürü F/P mouse kullandım ve FPS oyunları oynamama rağmen hiç takılma, donma, kopma gibi şeyler yaşamadım şimdiye kadar kullandığım mouselarda.
hasothepaso
Uzman
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Bu ürünü alabilirseniz elinir orta-büyük boy ise size uygundur
@Rediph
Erianos
Uzman
Bence bu bütçede butik mouse yerine Razer DeathAdder V3 daha iyidir onda da 3950 sensör var. Eğer kablo sıkıntıysa bütçenizi 3000e çıkarabilirseniz 3000 bandında çok daha kaliteli kablosuz butik modeller var(mcu dongle daha stabil olanlar).Bu bütçe aralığında bir oyuncu mouse'u arıyorum. Genelde shooter oyunlar oynayan biriyim, aklımda ATK A9 Plus ve Razer Deathadder V3 var, başka önerileriniz varsa açığım.
Geraltın kılıcı
Bilgin
V3'ün kablolu modeli 2000TL amazon indirimiyle beraber. Bakılabilir.Bence bu bütçede butik mouse yerine Razer DeathAdder V3 daha iyidir onda da 3950 sensör var. Eğer kablo sıkıntıysa bütçenizi 3000e çıkarabilirseniz 3000 bandında çok daha kaliteli kablosuz butik modeller var(mcu dongle daha stabil olanlar).
Ayrıca kablosuz modeli 3500TL.
Ek: 2. ele bakılırsa çok iyi mouse modelleri bulunabilir.
Son düzenleme:
Erianos
Uzman
V3'ün kablosuz modeli 2. 000 TL Amazon indirimiyle beraber. Bakılabilir.
Ayrıca kablosuz modeli 3. 500 TL.
Ek: 2. ele bakılırsa çok iyi mouse modelleri bulunabilir.
Katılıyorum ve böyle Razer kıyısında kalan arkadaşlar için (mouse için konuşuyorum, klavye değil) bence Razer, bütün paket olarak diğer markalara göre daha iyi iş yapıyor. Optik switch'leri hissiyat bakımından çok güzel, basım hissi yumuşak ve CPS tarzı oyunlara gelebiliyor. Mekanik switch'leri ise (gen2) daha böyle tok, yanlış basımı engellemek için biraz daha ağır switch'ler. Razer Viper Mini, Razer DeathAdder V2 kullandım ve şu an Razer Viper V3 HyperSpeed kullanıyorum. Aralarında en akıcı olan V3 HyperSpeed olmasına rağmen, bana göre click hissi en kötü olan bu. Kısaca Razer mouse düşünüyorsanız, optik switch'li olanlardan alın.
Rediph
Başarılı
Kablolu olması benim açımdan bir problem değil. Deathadder V3 alıp geçiyorum o zaman.Katılıyorum ve böyle Razer kıyısında kalan arkadaşlar için (mouse için konuşuyorum, klavye değil) bence Razer, bütün paket olarak diğer markalara göre daha iyi iş yapıyor. Optik switch'leri hissiyat bakımından çok güzel, basım hissi yumuşak ve CPS tarzı oyunlara gelebiliyor. Mekanik switch'leri ise (gen2) daha böyle tok, yanlış basımı engellemek için biraz daha ağır switch'ler. Razer Viper Mini, Razer DeathAdder V2 kullandım ve şu an Razer Viper V3 HyperSpeed kullanıyorum. Aralarında en akıcı olan V3 HyperSpeed olmasına rağmen, bana göre click hissi en kötü olan bu. Kısaca Razer mouse düşünüyorsanız, optik switch'li olanlardan alın.