Max modelini kullanıyorum elime bugün ulaştı. Fiyatına göre mükemmel klavye.Max modelini mi kullanıyorsunuz yoksa başka bir model mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500-2000 TL
Pabola
Uzman
Max modelini kullanıyorum elime bugün ulaştı. Fiyatına göre mükemmel klavye.
Kabloluda kullanılıyordu değil mi? Bir de gamingenden mi aldınız?
Kabloluda kullanılıyordu değil mi? Bir de gamingenden mi aldınız?
Evet Gaming.Gen.TR'den aldım. Kabloluda kablosuzda kullanabilirsiniz.
Pabola
Uzman
Evet Gaming.Gen.TR'den aldım. Kabloluda kablosuzda kullanabilirsiniz.
Hocam sesine bakayım dedimde bayağı daktilo gibi geldi. Ses seviyesi nasıl aynı odadaki insanları rahatsız eder mi?
Hocam sesine bakayım dedimde bayağı daktilo gibi geldi. Ses seviyesi nasıl aynı odadaki insanları rahatsız eder mi?
Videolarda sesi fazla çıkıyor fakat sesi red Switch gibi, hissiyatı daha güzel. Bugün çok müsait değilim yarın inceleme yapacağım ses videosu eklerim. Belki bugünde inceleme yazabilirim. Kimseyi rahatsız etmez bence.
Pabola
Uzman
Videolarda sesi fazla çıkıyor fakat sesi red Switch gibi, hissiyatı daha güzel. Bugün çok müsait değilim yarın inceleme yapacağım ses videosu eklerim. Belki bugünde inceleme yazabilirim. Kimseyi rahatsız etmez bence.
Aklınıza gelir miyim bilmiyorum ama hatırlarsanız etiketler misiniz incelemeye ?
Unutmam etiketlerim tabii ki de.Aklınıza gelir miyim bilmiyorum ama hatırlarsanız etiketler misiniz incelemeye ?
@Pabola incelemeyi yazmaya az sonra başlayacağım. Etiketlerim sizide.
Son düzenleme:
İdefix üzerinden MCHOSE G75 Pro alınız. TT kodu ile 300 TL indirim oluyor. Yeşil olan 2075 TL fiyata, Beyaz olan ise 2275 TL fiyata geliyor. Ayrıca world 3 taksit yapıyor.
TT kodu nedir hocam merak ettim.
İndirim kuponu kodu.
Tearz
Uzman
300 TL indirim yapıyor.