Bütçe
1.500-2.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Evde yokken evi izleyebileceğim bir kamera arıyorum. Çok bilgim yok; fakat istediklerim: kafasının dönebilmesi, hareket sensörü olması, güvenlik açığı vb. olmaması ve kablosunun olabildiğince az olması. Bütçem, değecekse 500–1.000 TL artırılabilir. Tam olarak nasıl çalıştıklarını bilmiyorum ama dışarıdayken telefondan izleyebileyim ve telefonuma kayıt yapabileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uygulama üzerinden kayıt almak ve basit arayüz istiyorsanız Xiaomi C serisi kameralara bakabilirsiniz. Ben C301 kullanıyorum 1.400 TL'ye almıştım. Xiaomi uygulaması üzerinden kafası 360 şekilde dönüyor ve çevrımdışı SD Card üzerine kayıt alabiliyor. Diğer seçenek ise TP-Link tapo serisi kameralara bakmak. Bildiğim kadarıyla TP-Link kameralarda RTSP ve ONVIF desteği mevcut. Bir ana bilgisayara sürekli kayıt aldırabiliyosunuz.

Eğer uygulama üzerinden kayıt almak ve basit arayüz istiyorsanız Xiaomi C serisi kameralara bakabilirsiniz. Ben C301 kullanıyorum 1.400 TL'ye almıştım. Xiaomi uygulaması üzerinden kafası 360 şekilde dönüyor ve çevrımdışı SD Card üzerine kayıt alabiliyor. Diğer seçenek ise TP-Link tapo serisi kameralara bakmak. Bildiğim kadarıyla TP-Link kameralarda RTSP ve ONVIF desteği mevcut. Bir ana bilgisayara sürekli kayıt aldırabiliyosunuz.
C301 A101'de 1399 TL'ye satılıyor oradan alacağım teşekkürler. Depolamayı sizce nasıl yapmalıyım?

C301 A101'de 1399 TL'ye satılıyor oradan alacağım teşekkürler. Depolamayı sizce nasıl yapmalıyım?

Ben depolama kullanmıyorum ama sitesinde 256 GB SD kart desteği olduğu yazıyor. Tek kamera için ben de C301’i öneririm. Kamerayı uygulama üzerinden fiziksel lens kapatma moduna aldığınızda SD kart yuvası ortaya çıkıyor. İlk başta göremezseniz korkmayın.