Bütçe
1500-2000TL
Darmoshark M3S Max bakabilirsiniz, İyzico indirimi ile bütçenize uygun hale geliyor. Tabii İyzico indirimini kullanmazsanız bütçenizi 200 lira aşmanız gerekiyor.
Claw tutuş şekli için uygun. Benim elim 17-18 cm arası ve elime tam uyuyor, 18 cm ele de uyacaktır muhtemelen.
Biraz daha büyük boyut isterseniz M3 Pro Max var ama size büyük gelebilir. Eloshapes'den boyutlarını karşılaştırabilirsiniz, donanım olarak aynılar zaten.
VXE R1 modelleri, üstteki Darmoshark modelleri varken pek de alınabilir değil bence.
Dragonfly A9'un bütçenizdeki seçeneklerinin MCU'su güven vermiyor. Hisilicon'un bir MCU'su kullanılmış ki iyi olduğunu sanmıyorum, Nordic almak varken hiç gerek yok.

Wraith'de ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.

M3S Pro'nun alınırlığı kalmadı artık. M3S Max ve M3 Pro Max her açıdan daha iyi, daha kaliteliler ve daha iyi sensör sunuyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darmoshark m3s Max bakabilirsiniz, Iyzico indirimi ile bütçenize uygun hale geliyor. Tabii Iyzico indirimini kullanmazsanız bütçenizi 200 lira aşmanız gerekiyor.
Claw tutuş şekli için uygun. Benim elim 17-18 cm arası ve elime tam uyuyor, 18 cm ele de uyacaktır muhtemelen.
Biraz daha büyük boyut isterseniz M3 Pro Max var ama size büyük gelebilir. Eloshapes'den boyutlarını karşılaştırabilirsiniz, donanım olarak aynılar zaten.
Vxe R1 modelleri, üstteki Darmoshark modelleri varken pek de alınabilir değil bence.
Dragonfly A9'un bütçenizdeki seçeneklerinin Mcu'su güven vermiyor. Hisilicon'un bir Mcu'su kullanılmış ki iyi olduğunu sanmıyorum, nordic almak varken hiç gerek yok.
Nispeten daha ucuz bir şey almak istiyorsanız Delux M800 Ultra alınabilir. Donanımı (mcu, sensör) iyi.

Wraith'de ödeme kısmında swar kodunu kullanabilirsiniz.

M3s Pro'nun alınırlığı kalmadı artık. M3s Max ve M3 Pro Max her açıdan daha iyi, daha kaliteliler ve daha iyi sensör sunuyorlar.

Sensörlerden haberim var zaten. Dalgınlıktan yanlış modeli atmışım pardon. Linki değiştirdim bu arada.

Ayrıca şu anda M800 Ultra stoğu bildiğim kadarıyla yok. M800 pro var. Onunda mcu'sunun pek iyi olduğunu söyleyemem.

Son düzenleme:
Sensörlerden haberim var zaten. Dalgınlıktan yanlış modeli atmışım pardon. Linki değiştirdim bu arada.

Ayrıca şu anda M800 Ultra stoğu bildiğim kadarıyla yok. M800 pro var. Onunda mcu'sunun pek iyi olduğunu söyleyemem.
Benim de shapeyi görünce aklım direkt M800 Ultra'ya gitti, kusura bakmayın. Atılan cihaz M800 Pro imiş, alınmaz tabii ki. MCU'su iyi değil.