Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500 - 2000
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...
shop.connectgame.com.tr
Alperen0
Uzman
PS diziliminde olan öneriniz var mı acaba?![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...shop.connectgame.com.tr
Maalesef yok. Bende PS alışkındım fakat 2-3 gün kullanınca PS kolundan daha rahat.
Alperen0
Uzman
Fantech Nova II bu kol hakkında fikriniz var mı? Marka hakkında yorumlar genel olarak iyi ama bu model özelinde yorum göremedim. Eğer PS diziliminde kol bulamazsam attığınızı alabilirim.Maalesef yok. Bende PS alışkındım fakat 2-3 gün kullanınca PS kolundan daha rahat.
O model hakkında bilgim yok maalesef.Fantech Nova II bu kol hakkında fikriniz var mı? Marka hakkında yorumlar genel olarak iyi ama bu model özelinde yorum göremedim. Eğer PS diziliminde kol bulamazsam attığınızı alabilirim.
erdym 42
Üstün
Fantech Nova II bu kol hakkında fikriniz var mı? Marka hakkında yorumlar genel olarak iyi ama bu model özelinde yorum göremedim. Eğer PS diziliminde kol bulamazsam attığınızı alabilirim.
KK3 alıcı ile geliyor gecikme olarak çok daha iyi fantech çift bağlantı sunuyor Switch gibi cihazlara da bağlandığına göre Bluetooth ve düzgün bir alıcıyla bile gecikme olabiliyor. Xbox düzeni ergonomik ve PC'de kullanım açısından daha mantıklı. Touchpad Sony oyunları dışında gereksiz kalıyor.
Alperen0
Uzman
Haklısınız hiç bakmadan direkt dongle ile geldiğini varsaymıştım ama kablosuz sadece bluetooth sanırım. Zaten touchpad i hiç kullanmam muhtemelen sırf alışık olduğum düzen olduğu için istiyordum.KK3 alıcı ile geliyor gecikme olarak çok daha iyi fantech çift bağlantı sunuyor Switch gibi cihazlara da bağlandığına göre Bluetooth ve düzgün bir alıcıyla bile gecikme olabiliyor. Xbox düzeni ergonomik ve PC'de kullanım açısından daha mantıklı. Touchpad Sony oyunları dışında gereksiz kalıyor.
Fantech Nova II gördüm, sizce nasıl? Bütçe en fazla 2.000 TL daha fazla vermek istemiyorum.
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Alperen0
Uzman
2. de stok yok. İlki hoşuma gitti ama bu dongle ile geliyor değil mi?![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yeni konular
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-
-
-
-