Bütçe
1.500-2.000 TL
Şimdi bi cs'de deneyeyim. Ondan sonra müzik için de tercihimi söylerim tabii bu hangi türler için olduğuna göre değişir. Ancak ikisi de benzer hafif sıcaklar.
Belle'de dikey imajlama çok daha iyi. Red lion'da yatay imajlama iyiydi. Ayrıca ön sol arka sol gibi eksenlerde daha kötü. Oyun için kesinlikle belle daha iyi. Müzikte pek fark duyamadım, benzerler.

Kısaca iyi kutu içeriği için red lion, daha iyi oyun performansı için belle alabilirsin.

Not: Bendeki belle dsp versiyon, harici dac ile daha iyi olabilir.

Belle'de dikey imajlama çok daha iyi. Red lion'da yatay imajlama iyiydi. Ayrıca ön sol arka sol gibi eksenlerde daha kötü. Oyun için kesinlikle belle daha iyi. Müzikte pek fark duyamadım, benzerler.

Kısaca iyi kutu içeriği için red lion, daha iyi oyun performansı için belle alabilirsin.

Not: Bendeki belle dsp versiyon, harici dac ile daha iyi olabilir.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Teşekkür yazmak dışında keşke 1 şey yapabilsem çok yardım ettiniz.

Kefine Loric veya Waner 2 Red Lion alabilirsin bence. Jade gereksiz pahali geldi gozume. Loric, daha dengeli ve vokal agirlikli deniliyor. Red Lion zaten butcenin en iyisi.
Kefine Loric aldım güzel sesi. burada REDLION'dan iyi demiş.
Dawn pro 2 neutral bi dac sorun yaşamazsın. Waner kablosuyla takarsın istersen.
Kefine Loric aldım, hocam daha geçen çıktığı için Kefine Loric aldım memnunum.

Kefine Loric aldım güzel sesi. burada REDLION'dan iyi demiş.

Kefine Loric aldım, hocam daha geçen çıktığı için Kefine Loric aldım memnunum.

Nerede demiş ben göremedim :D Hayırlı olsun loric'i henüz denemedim fakat headfi incelemelerine göre sahne ve imajlama biraz kötü, yine de deneyip karar vermek lazım.

Nerede demiş ben göremedim :D Hayırlı olsun loric'i henüz denemedim fakat headfi incelemelerine göre sahne ve imajlama biraz kötü, yine de deneyip karar vermek lazım.
1.20

Ben açıkcası oyuna girdim yani fena değil CHU 2'den iyidi fakat Waner'imden kötüydü ayak sesleri Wane'in o dengeli ve bass eksikliğinde direk çıkıyordu yinede müzik için bu daha iyi. KZSN PRO X'İmdende beğendim müzikte.

Aklım biraz NiceHCK Tears'da kaldı , open back dizaynı falan iyi diyorlar oyun için en iyisiymiş. Müztikte thin kısmında kaldığı söylenıyor onunda yani 2 ucu 1 şeyli değnek bilmiyorum iyi mi yaptım

1.20

Ben açıkcası oyuna girdim yani fena değil CHU 2'den iyidi fakat Waner'imden kötüydü ayak sesleri Wane'in o dengeli ve bass eksikliğinde direk çıkıyordu yinede müzik için bu daha iyi. KZSN PRO X'İmdende beğendim müzikte.

Aklım biraz NiceHCK Tears'da kaldı , open back dizaynı falan iyi diyorlar oyun için en iyisiymiş. Müztikte thin kısmında kaldığı söylenıyor onunda yani 2 ucu 1 şeyli değnek bilmiyorum iyi mi yaptım
Low end punch için (bazı janralar dinleyenlere) daha iyi diyor. Overall daha iyi diye değil yani. Ben de oyun için emin değilim loricten dediğim gibi.