Daha önce de böyle bir konu açmıştım, denk gelmiş olma ihtimaliniz var. İstediğim tam olarak elime oturması, kaliteli bir sensörünün olması ve şarjının en az 1 hafta dayanması. Wraith'ten Çinli markalar olabilir ki genelde ürün yelpazesi burada daha geniş. İstediğiniz kaliteli fareleri önerebilirsiniz. Aktif olarak SteelSeries Prime+ kullanmaktayım. Shape olarak ekte bırakacağım tarzda fareler önerebilirsiniz (evde olan bir diğer fare de bu).
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-2.000 TL
Rhodi 12
Gelişen
Diğer fare ile aynı marka Claws/Throne kullanıyorum, birçok açıdan bence güzel. 2 seçeneği var pixart 3311 ve 3395.
Şarjı aşağı yukarı 5-7 gün gidiyor. yazılımı da idare eder seviyede çalışıyor biraz nazlı ama.
Şarjı aşağı yukarı 5-7 gün gidiyor. yazılımı da idare eder seviyede çalışıyor biraz nazlı ama.
Emre.py 2
Üstün
Palm ve Fingertip karışık ama Prime'a geçtiğimden beri palm. Elimde büyük hocam 17-18 cm vardır.
Emre.py 2
Üstün
Bu fiyatlara bunlardan daha kaliteliler var hocam.Diğer fare ile aynı marka Claws/Throne kullanıyorum, birçok açıdan bence güzel. 2 seçeneği var pixart 3311 ve 3395.
Palm ve Fingertip karışık ama Prime'a geçtiğimden beri palm. Elimde büyük hocam 17-18 cm vardır.
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Emre.py 2
Üstün
Buna bi göz atabilirim.![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
O zaman neden düşündürücü atıyorsun