Geraltın kılıcı 95
Bilgin
Sıfır veya az kullanılmış 2. el olarak önerirseniz sevinirim. 2. elde iyi fiyata birkaç tane mouse modeli buldum.
Son düzenleme:
Mouse'u tutuş şekliniz nedir? Ona göre öneri yapalım.Daha farklı bir öneri var mı diye sormuştum aslında. Örnek olarak atmıştım.
Palm grip hocam. Ortalama 18 cm'lik bir elim var.Mouse'u tutuş şekliniz nedir? Ona göre öneri yapalım.
Darmoshark M3 V2 öneririm.Palm grip hocam. Ortalama 18 cm'lik bir elim var.
Şu anki mouse modelim: Razer DeathAdder V2.
Ek: Sıfır olarak da öneriler yapabilirsiniz.
Örneğin:
Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
meyergaming.com
Realtek MCU'lar kötü diye duymuştum. Pil ve diğer nitelikler açısından nasıl? Bir de yanında dongle'ı geliyor mu?Darmoshark M3 V2 öneririm.
![]()
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g]
Darmoshark M3 V2 8K Wireless Gaming Mouse [Dual 8K & 58g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
meyergaming.com
welcome3kuponu ile dongle'ı ile beraber 2.618 TL.8K Hz Dongle kutu içeriğine dahil.Realtek MCU'lar kötü diye duymuştum. Pil ve diğer nitelikler açısından nasıl? Bir de yanında dongle'ı geliyor mu?
Aşağıdaki model daha mantıklı değil mi?
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K]
Darmoshark M3 Pro Wireless Gaming Mouse [Nordic MCU & 4K] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Ek:welcome3kuponu ile dongle'ı ile beraber 2.618 TL.