IEM kulaklıkları araştırırken kendimi bu forumda buldum. Telefondan çok fazla müzik ve film izleyen biriyim (filmleri yüksek kalitede izliyorum). Ses konusunda iyi bir deneyim yaşamak istiyorum fakat pek bütçem yok. 1.5 - 2K civarına bir şeyler arıyorum. Telefonum S24 Ultra. Öneri olarak DAC + IEM veya sadece IEM tercihlerini nasıl yapmalıyım. Açıkçası önceliğim kaliteli bir deneyim. Bundan dolayı telefondan ekstradan sarkan 5 6 cm kablo o keyfi baltalamayacaktır benim için.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-2.000 TL
- Makaleler
- 3
Nasıl bir ses karakteri arıyorsunuz? (Basslı, ya da o kadar basslı olmayan vb.) Hangi şehirdesiniz?
- Makaleler
- 3
Bu kriterler için Kiwi Ears Cadenza hoş olabilir.Hip hop, rap parçalarında bas ve vokaller hoşuma gidiyor. İstanbul'dayım.
Tabii en güzeli birinci elden deneyimlemektir. İstanbul'da sarı sitede satan bir kişi var. Kendisinden bir dinleti yapmak için buluşma rica edebilirsiniz. Tabii hijyen konusuna dikkat etmekte fayda var.
DAC + IEM mi tavsiye edersiniz, yoksa düz IEM mi? Ayrıca @Simon hocam, sizin de bakma şansınız var mı?Bu kriterler için Kiwi Ears Cadenza hoş olabilir.
Tabii en güzeli birinci elden deneyimlemektir. İstanbul'da sarı sitede satan bir kişi var. Kendisinden bir dinleti yapmak için buluşma rica edebilirsiniz. Tabii hijyen konusuna dikkat etmekte fayda var.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Eğer bütçeniz elveriyorsa DAC+IEM daha iyi olacaktır.DAC + IEM mi tavsiye edersiniz, yoksa düz IEM mi? Ayrıca @Simon hocam, sizin de bakma şansınız var mı?
Teşekkür ederim.Eğer bütçeniz elveriyorsa DAC+IEM daha iyi olacaktır.
- Makaleler
- 3
Rica ederim. Kendi araştıramanızı yürütün, ardından çıktıları ile bir değerlendirme yaparız. Eğer şartlar elveriyorsa ürünü birebir denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Bershlav
Uzman
IEM kulaklıkları araştırırken kendimi bu forumda buldum. Telefondan çok fazla müzik ve film izleyen biriyim (filmleri yüksek kalitede izliyorum). Ses konusunda iyi bir deneyim yaşamak istiyorum fakat pek bütçem yok. 1.5 - 2K civarına bir şeyler arıyorum. Telefonum S24 Ultra. Öneri olarak DAC + IEM veya sadece IEM tercihlerini nasıl yapmalıyım. Açıkçası önceliğim kaliteli bir deneyim. Bundan dolayı telefondan ekstradan sarkan 5 6 cm kablo o keyfi baltalamayacaktır benim için.
Elimde KZ EDX IEM kulaklık var. Ürünü sıfır almıştım oyun için ama sonradan öğrendim ki oyun için değil, bu müzik işleri mi ne onlar içinmiş. İsterseniz uygun fiyata bırakabilirim.
Düşük fiyatlarda F/P aramaktansa bir modeli alıp IEM dünyasına giriş yapmak mantıklı geldi, birkaç gündür bakınıyorum da. DAC için para harcamaktansa Type-C'li Wan'er alıp sürece başlarım.Rica ederim. Kendi araştıramanızı yürütün, ardından çıktıları ile bir değerlendirme yaparız. Eğer şartlar elveriyorsa ürünü birebir denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim ama Wan'er 2 düşünüyorum, daha dengeli olduğunu yazmışlar Wan'er'in.Elimde KZ EDX IEM kulaklık var. Ürünü sıfır almıştım oyun için ama sonradan öğrendim ki oyun için değil, bu müzik işleri mi ne onlar içinmiş. İsterseniz uygun fiyata bırakabilirim.