Bütçe
1500 TL
Kötü öneri, kötü tercih. Mchose almayın. Stabil çalışamayan, Realtek MCU'lu bir fare almış olursunuz.
Yapma be hocam... Peki, Aula SC680 ve Fantech Helios II nasıl? Bunlar arasından pil önemli benim için.
A9 Plus’ın şarjı iyiymiş, M3S’in pilini bilmiyorum. Ayrıca 1 kHz, 2 kHz, 8 kHz gibi değerlere pek dikkat etmiyorum. Gözlük kullandığım için farkını anlayamam. :)

Yapma be hocam... Peki, Aula SC680 ve Fantech Helios II nasıl? Bunlar arasından pil önemli benim için.
A9 Plus’ın şarjı iyiymiş, M3S’in pilini bilmiyorum. Ayrıca 1 kHz, 2 kHz, 8 kHz gibi değerlere pek dikkat etmiyorum. Gözlük kullandığım için farkını anlayamam. :)
Aula'yı geçin de Helios II yine daha iyi diğer seçeneklerden MCU olarak. Boyutu da küçük, alınabilir. 1 kHz üzerindeki değerlerin de pek önemi yok.

Kötü öneri, kötü tercih. Mchose almayın. Stabil çalışamayan, Realtek MCU'lu bir fare almış olursunuz.
Hocam, A9 Plus aldım. İki haftadır kullanıyorum ve elime tam oturdu, çok sevdim. Klavye öneriniz var mı? %65 veya %75 boyutunda, 2-3k fiyat arası bir seçenek arıyorum. Aklımda bir tek EPOMAKER F75 var.