Bu kalitede bulamazsiniz. Aklima gelen başka adam akıllı bir ergo fare yok bütçeniz dahilinde. Bir kere alın, ama güzel bir ürün alın.Sıfır olarak alternatifiniz var mı hocam? Kampanya kullanırsam ya da taksit ile alırsam diye soruyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500-3.000 TL
Evet ergo olanlar ekstra pahalı ya da ucuz alternatifleri yok maalesef. Yıllarca Rival 3 kullandım, ergo olmayan bir model alacak olsam ne önerirsiniz? Aklımda ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var.Bu kalitede bulamazsiniz. Aklima gelen başka adam akıllı bir ergo fare yok bütçeniz dahilinde.
Darmoshark M3 Pro Max, F/P değil bence. 400 daha koysaniz Waizowl ilanini alabiliyorsunuz.Evet ergo olanlar ekstra pahalı ya da ucuz alternatifleri yok maalesef. Yıllarca Rival 3 kullandım, ergo olmayan bir model alacak olsam ne önerirsiniz? Aklımda ATK A9 Plus ve Darmoshark M3 Pro Max var.
Hocam haklısınız o konuda. Ürün de parasının hakkını verir gibi duruyor zaten ama param güvende hizmet bedeli ile 3088TL tutuyor. Belirlediğim bütçenin üst limitini de çok az aşıyor, o yüzden daha uygun alternatifler varsa görmek isterim. Bu ürüne de bakıyorum satılmazsa alabilirim duruma göre.Darmoshark M3 Pro Max, F/P değil bence. 400 daha koysaniz Waizowl ilanini alabiliyorsunuz.
Ufak pazarlık ile 100 TL falan iner bence adam.Hocam haklısınız o konuda. Ürün de parasının hakkını verir gibi duruyor zaten ama param güvende hizmet bedeli ile 3088TL tutuyor. Belirlediğim bütçenin üst limitini de çok az aşıyor, o yüzden daha uygun alternatifler varsa görmek isterim. Bu ürüne de bakıyorum satılmazsa alabilirim duruma göre.
johan liebert
Becerikli
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,948251508.html buna da bakabilirsiniz.