1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds Play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?
1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?
1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds Play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?
Hayir, kulak ustu kulakliga ihtiyacin yok. O kadar vasat bir TWS kullanmissin ki, seni TWS kulakliklardan sogutmus anladigim kadariyla. 1.500 TL civarina yuksek ses icin bu.
Hayir, kulak ustu kulakliga ihtiyacin yok. O kadar vasat bir TWS kullanmissin ki, seni TWS kulakliklardan sogutmus anladigim kadariyla. 1.500 TL civarina yuksek ses icin bu.
İndirim bekleyebilirsin. 1.700 civarina dusuyor arada. Q30 eski bir kulak ustu kulaklik. 5-6 yili var cikali. Q21i NC sanirim 2024 yilinda cikmisti. Guncellik acisindan daha dogru olur.