Bütçe
1.500-3.000 TL

merlyn

Uzman
Arkadaşlar selam,

1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds Play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?

Arkadaşlar selam,

1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?

Q30 gerçekten güzel bir kulaklık ama malzemesi kaliteli değil o yüzden dikkatli kullanmanı öneririm.

Arkadaşlar selam,

1 yıl kadar önce idareten Xiaomi Buds Play 6 almıştım fakat ses kalitesi ve yüksekliği beni tatmin etmiyor. Özellikle antrenman atarken müziği iliklerimde hissetmek istiyorum. Bunun için galiba kulak üstü bir kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda Anker Q30 var. Kullanmış olan varsa nasıl, başka önerisi olan var mı?
Hayir, kulak ustu kulakliga ihtiyacin yok. O kadar vasat bir TWS kullanmissin ki, seni TWS kulakliklardan sogutmus anladigim kadariyla. 1.500 TL civarina yuksek ses icin bu.

3.000 ve altina bu.

QCY H3 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?

Q21i NC ile Q30 arasında da mikrofon dışında pek bi fark gözükmüyor aslında.

Son düzenleme: