KS KS E efzesw Gelişen Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 7 Nisan 2025 #11 Ratchet dedi: Ben olsam harcama yapmazdım. Bu para ile bu ekran kartlarını satın alarak paranı çöpe atmış olursun sadece(bence) Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım yok bütçem bu kadar. Ağır oyunlar oynamıyorum zaten oynayacağım 1-2 oyun var CS2, VALORANT,RUST yani.
Ratchet dedi: Ben olsam harcama yapmazdım. Bu para ile bu ekran kartlarını satın alarak paranı çöpe atmış olursun sadece(bence) Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım yok bütçem bu kadar. Ağır oyunlar oynamıyorum zaten oynayacağım 1-2 oyun var CS2, VALORANT,RUST yani.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 7 Nisan 2025 #12 efzesw dedi: Hocam ekran kartım yok bütçem bu kadar. Ağır oyunlar oynamıyorum zaten oynayacağım 1-2 oyun var CS2, VALORANT,RUST yani. Genişletmek için tıkla... GTX 960 alınabilir güç tüketimi diğer kartlara göre düşük 4 GB VRAM li bulursan işini görür.
efzesw dedi: Hocam ekran kartım yok bütçem bu kadar. Ağır oyunlar oynamıyorum zaten oynayacağım 1-2 oyun var CS2, VALORANT,RUST yani. Genişletmek için tıkla... GTX 960 alınabilir güç tüketimi diğer kartlara göre düşük 4 GB VRAM li bulursan işini görür.
KS KS E efzesw Gelişen Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 1 7 Nisan 2025 #13 drakkar dedi: GTX 960 alınabilir güç tüketimi diğer kartlara göre düşük 4 GB VRAM li bulursan işini görür. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o zaman ben en iyisi GTX 960 alayım teşekkürler..
drakkar dedi: GTX 960 alınabilir güç tüketimi diğer kartlara göre düşük 4 GB VRAM li bulursan işini görür. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o zaman ben en iyisi GTX 960 alayım teşekkürler..
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 7 Nisan 2025 #14 efzesw dedi: Tamam hocam o zaman ben en iyisi GTX 960 alayım teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... PSU biraz daha yüksek olsa aslında daha iyi kart bulunurdu hocam ama performans testlerine bakın size uygunsa alın.
efzesw dedi: Tamam hocam o zaman ben en iyisi GTX 960 alayım teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... PSU biraz daha yüksek olsa aslında daha iyi kart bulunurdu hocam ama performans testlerine bakın size uygunsa alın.