Bütçe
1.500 TL

Devin

Çalışkan
İlk öncelikle selam. Biliyorum 1.500 TL zamanımızda çok düşük kalıyor ama anca bu kadar toplayabildim. Güzel bir ekran kartı önerebilecek var mıdır acaba? Oynayacağım oyunlar Valorant, Minecraft gibi; Valorant ve Minecraft 100 FPS üstü olsa iyi olur. İstanbul'da yaşıyorum (Avrupa bölgesi olursa daha iyi olur), Sahibinden ve Letgo gibi sitelerden olursa daha iyi olur.

Şimdiden teşekkürler.

CPU: Intel(R) Core(tm) i5-4460 3.20GHz 3201 MHz 4 çekirdek.
Anakart: ASUS BM2ad_D510MT_d310mt.
PSU: Modelini bilmiyorum bakamadım.

CPU: Intel(R) Core(tm) i5-4460 3.20GHz 3201 MHz 4 çekirdek.
Anakart: ASUS BM2ad_D510MT_d310mt.
PSU: Modelini bilmiyorum bakamadım.

PSU önemli hocam RX 470, RX 560, GTX 960 4 GB bahsettiğiniz oyunlarda fazlasıyla yeterli olur. İyi bir PSU varsa GTX 770'e yönebilirsiniz biraz eski olsa da performansı hala taş gibi.

RX 470 4 GB Mining Edition aşağı yukarı bu fiyatlarda almadan önce test etmeyi unutmayın.
Elinde kalır bu kart, Mining için Bios'yla oynuyorlar, VRAM'leri çok yorulmuş ve fanları yıpranmış oluyor ayrıca tek görüntü çıkışı bulunuyor. Bütçe arttırıp riski az kartlara yönelin, ucuza kaçağım diye risk almaya değmez.

Beylikdüzünde 1050Ti satan bir yer var, pek ısınan bir kart olmadığı için sorun yaşayacağını sanmam ancak aklında olsun ELSA pek bilindik bir marka değil.

Son düzenleme:
Elinde kalır bu kart, mining için BIOS'yla oynuyorlar, VRAM'leri çok yorulmuş ve fanları yıpranmış oluyor ayrıca tek görüntü çıkışı bulunuyor. Bütçe arttırıp riski az kartlara yönelin, ucuza kaçağım diye risk almaya değmez.

Beylikdüzünde 1050 Ti satan bir yer var, pek ısınan bir kart olmadığı için sorun yaşayacağını sanmam ancak aklında olsun elsa pek bilindik bir marka değil.

Benim bu konularda çok bilgim yok sence alınır mı? Yani veya daha doğrusu ısınır mı?

Biliyorum çok şey sordum ama PSU'yu öğrenip yazsam bana bir link bulabilir misin?