Bütçe
1.500 TL

anl421

Başarılı
Merhaba,

Kulaklık arayışındayım. Kız arkadaşıma hediye alacağım, 1.500 TL bütçem var. İki model arasında kaldım. Biri gerçekten F/P ama markası JBL gibi bilinmiyor. Alındığında "eh-hhh bu neymiş?" gibi bir marka yaklaşımı versin istemiyorum. Güzel izlenim almak amacım.

Ekstra tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim. Başka Anker, Huawei gibi markaları da gördüm aynı fiyatlarda, önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Buds 2 tabii ki. JBL çöp parcaları birleştirerek ses veren bir cihaz yapıyor, o kadar. Sadece marka satıyor, ANC iyi fakat ses anlamında çok geride.
Hocam bi önceki konumda görüşlerinizi öne alarak buds 2 yönünde tercih yaptım fakat sürpriz olarak yapacağım.Marka olarak verceği izlenim kafamda soru işareti o yüzden tekrar sormak istedim.

Hocam bi önceki konumda görüşlerinizi öne alarak buds 2 yönünde tercih yaptım fakat sürpriz olarak yapacağım.Marka olarak verceği izlenim kafamda soru işareti o yüzden tekrar sormak istedim.
Markaya para vermeye gerek yok, özellikle JBL kulaklıklara. Nothing bayağı tanınan bir marka, kulaklıkları rakipsiz. F/P olarak 1. sırada.

Hocam bir önceki konumda görüşlerinizi öne alarak Buds 2 yönünde tercih yaptım fakat sürpriz olarak yapacağım. Marka olarak verceği izlenim kafamda soru işareti o yüzden tekrar sormak istedim.

2A modelini kullanıyorum nothing gerçekten başarılı bu fiyatlara.
JBL, Apple gibi marka satıyor artık.

Merhaba,

Kulaklık arayışındayım. Kız arkadaşıma hediye alacağım, 1.500 TL bütçem var. İki model arasında kaldım. Biri gerçekten F/P ama markası JBL gibi bilinmiyor. Alındığında "eh-hhh bu neymiş?" gibi bir marka yaklaşımı versin istemiyorum. Güzel izlenim almak amacım.

Ekstra tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim. Başka Anker, Huawei gibi markaları da gördüm aynı fiyatlarda, önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Nothing Buds 2 kullanıyorum çok memnunum size de öneririm.
N11 de ilk ve ikinci alışverişe verilen kuponla 1299/1199 TL'ye geliyordu.

Merhaba,

Bence JBL al kiz arkadas icin. En azindan populer kultur markasi oldugundan daha degerli gozukur. CMF sadece kaliteli urunler yapan underrated bir marka. Marka algisi olarak yok gibi bir sey.