Arkadaşımla birlikte eFootball ve FIFA oynamak için birer gamepad almak istiyoruz aynı model. Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. Bu bütçede Bigbig Won Gale Hall modelinin çok önerildiğini gördüm. Ayrıca Wraith sitesinde iyzico ile cashback de oluyormuş galiba. Başka öneriniz var mıdır bu model haricinde? 1.500 TL'yi pek aşmaması bizim için iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500 TL
Arkadaşımla birlikte eFootball ve FIFA oynamak için birer gamepad almak istiyoruz aynı model. Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. Bu bütçede bigbig won gale hall modelinin çok önerildiğini gördüm. Ayrıca Wraith sitesinde Iyzico ile cashback de oluyormuş galiba. Başka öneriniz var mıdır bu model haricinde? 1.500 TL'yi pek aşmaması bizim için iyi olur.
Bütçenize çıkarsa fantech shooter 3'ü tercih ederim bigbig won pek de kaliteli sayılmaz.
Hocam fantech shooter sizde varsa bir sorum olacaktı, turbo modunun olayı ne tam olarak?Bütçenize çıkarsa fantech shooter 3'ü tercih ederim bigbig won pek de kaliteli sayılmaz.
Kimisi bu ikiliyi karşılaştırınca Won Gale Hall'u öneriyor. Bataryası daha büyük, Bluetooth desteği var falan diye. Onun haricinde analog, trigger ve tuş hissiyatında aşırı bir kalite farkı var mı?Bütçenize çıkarsa fantech shooter 3'ü tercih ederim bigbig won pek de kaliteli sayılmaz.
Hocam fantech shooter sizde varsa bir sorum olacaktı, Turbo modunun olayı ne tam olarak?
Turbo'yu makro gibi düşün bir defa butona basmak yerine Turbo ile atadığında tekrar tekrar basmak yerine bir kere basıp basılı tutuyormuşsun gibi düşün o işe yarıyor Turbo ben kullanmıyorum çok bir olayı yok bence.
Kimisi bu ikiliyi karşılaştırınca won gale Hall'u öneriyor. Bataryası daha büyük, Bluetooth desteği var falan diye. Onun haricinde analog, trigger ve tuş hissiyatında aşırı bir kalite farkı var mı?
Malzeme kalitesi çok kötü geldi bana gale hallın D padı de kötü Bluetooth ve büyük batarya olmasına aldırış etme bence fantech genel olarak daha iyi bir ürün.
Bluetooth olması bence avantaj ya. Dongle bozulsa falan işini görmeye devam eder. Ama tam olarak neden Fanatech Shooter daha iyi bir ürün hala anlamadım. "Bence" diyorsunuz çünkü. Hani switch falan vs. karşılaştırılır ya klavyede veya farede sensör karşılaştırılır, onun gibi bir karşılaştırma vs. yok mudur şundan dolayı daha iyi gibisinden.Malzeme kalitesi çok kötü geldi bana gale hallın D padı de kötü Bluetooth ve büyük batarya olmasına aldırış etme bence fantech genel olarak daha iyi bir ürün.
Bir de Fanatech ile ilgili 2 kere d-pad bozulma sorunu gördüm ya ondan bi soğudum açıkçası.
Peki hocam bu turbo nerden açılıp kapanıyor, ve ilk geldiğinde açık mı geliyor?
Turbo'yu makro gibi düşün bir defa butona basmak yerine Turbo ile atadığında tekrar tekrar basmak yerine bir kere basıp basılı tutuyormuşsun gibi düşün o işe yarıyor Turbo ben kullanmıyorum çok bir olayı yok bence.
Malzeme kalitesi çok kötü geldi bana gale hallın D padı de kötü Bluetooth ve büyük batarya olmasına aldırış etme bence fantech genel olarak daha iyi bir ürün.
Peki hocam bu Turbo nereden açılıp kapanıyor, ve ilk geldiğinde açık mı geliyor?
Turbo tuşuna birkaç saniye basılı tutup atamak istediğin butonu seçiyorsun silmek için ise yine Turbo'ya birkaç saniye basılı tutup aynı butona bastığında silmiş oluyor.
Bluetooth olması bence avantaj ya. Dongle bozulsa falan işini görmeye devam eder. Ama tam olarak neden fanatech shooter daha iyi bir ürün hala anlamadım. "bence" diyorsunuz çünkü. Hani Switch falan vs. karşılaştırılır ya klavyede veya farede sensör karşılaştırılır, onun gibi bir karşılaştırma vs. yok mudur şundan dolayı daha iyi gibisinden.
Bir de fanatech ile ilgili 2 kere D-pad bozulma sorunu gördüm ya ondan bir soğudum açıkçası.
Ben fantechi ilk satışa sunulduğunda aldım hala da aktif olarak kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım gale hallın tipi de hoşuma gitmiyor plastiği de hoşuma gitmedi D padı de ki bana göre bunlar ben gale alınmaz demiyorum sadece kendim incelediğim kadarıyla görüşümü sundum yardımcı olmak için gerisi sana kalmış biraz.
Açıkçası Shooter 3'ün şekli benim de daha çok hoşuma gitti. Ayrıca beyaz stoğu da var, beyaz istiyordum. Ben nesnel olarak belirgin farkları ne onu da merak etmiştim. Kişisel deneyimleriniz de önemli tabi.Ben fantechi ilk satışa sunulduğunda aldım hala da aktif olarak kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım gale hallın tipi de hoşuma gitmiyor plastiği de hoşuma gitmedi D padı de ki bana göre bunlar ben gale alınmaz demiyorum sadece kendim incelediğim kadarıyla görüşümü sundum yardımcı olmak için gerisi sana kalmış biraz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM Sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-