Bütçe
1500 TL
Açıkçası shooter 3'ün şekli benim de daha çok hoşuma gitti. Ayrıca beyaz stoku da var, beyaz istiyordum. Ben nesnel olarak belirgin farkları ne onu da merak etmiştim. Kişisel deneyimleriniz de önemli tabii.

Donanım olarak neredeyse farkları yok ikisi de hall effect joysticklere ve hall effect triggerlara sahip ama gale hall da ölü bölge oranı fanteche göre biraz daha yüksek diye bir konu görmüştüm başka forumda ne kadar da doğru bilmiyorum.

Arkadaşımla birlikte eFootball ve FIFA oynamak için birer gamepad almak istiyoruz aynı model. Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. Bu bütçede Bigbig Won Gale Hall modelinin çok önerildiğini gördüm. Ayrıca Wraith sitesinde iyzico ile cashback de oluyormuş galiba. Başka öneriniz var mıdır bu model haricinde? 1.500 TL'yi pek aşmaması bizim için iyi olur.

Shooter 3 daha iyi.

@20349, hocam bu shooter 3'ün şarjı dolup dolmadğını nasıl anlıyoruz, şu an şarjda ve ortadaki logo yanıp sönüyor neye göre anlıyoruz şarj muhabbetini?

Yazılımı yok falan diyorlardı ama yeni çıkmış sanırım indirip onu da kurabilirsin. Sevmediğin veya sorun olarak gördüğün bir şey var mı?
sorun değil aslında ama şey dikkatimi çekti sadece ürünün sitesinde 4 seviyeli ayarlanabilir titreşim diyor ama yazılımda 3 tane seviye var. Tek gözüme bu çarptı. onun dısı sımdılık sorun yok