Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Aula V9 Ultra Plus 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Aula V9 Ultra Plus 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ethem Efe
Üstün
ATK A9 Plus alın, memnun edecektir. Bizzat kullanıyorum.Merhaba,
1.500 TL gibi bir bütçede mouse bakıyorum. Fevell Z1 modeline baktım ama tuşlar tırtıklı gözüktüğü için rahatsız eder mi veya daha iyi önerileriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler.
ATK A9 Plus alın, memnun edecektir. Bizzat kullanıyorum.
Oda bir tercih ama SC680 o bütçe için daha iyi şekli hoşuna gitmeme durumu olmadığı müddet aula alırdım.
Oda bir tercih ama SC680 o bütçe için daha iyi şekli hoşuna gitmeme durumu olmadığı müddet aula alırdım.
ATK A9 Plus alın, memnun edecektir. Bizzat kullanıyorum.
Bütçe çıkarsa iyi olur 250TL kampanyası olması lazım çıkmazsa SC680 bakardım.Aula V9 Ultra Plus 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Aula V9 Ultra Plus 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Darmoshark M3 Pro iyi midir?
Ethem Efe
Üstün
V9 Ultra daha iyidir o kadar çıkarsanız.
M3 Pro Max kullandım, deneyimim şöyleydi: Her 6 ayda bir 1000hz dongle arıza verdi. İkinci arıza verişinde iade için Wraith'i zorladım ve iade aldılar. Bence çok tercih etme, daha iyi alternatiflerin var.
M3 Pro Max kullandım, deneyimim şöyleydi: Her 6 ayda bir 1000Hz dongle arıza verdi. İkinci arıza verişinde iade için Wraith'i zorladım ve iade aldılar. Bence çok tercih etme, daha iyi alternatiflerin var.
MCHOSE A5 Ultra iyi midir peki?
Kardeşim için alıyorum niyeyse aula istemiyor yoksa ondan alacaktım.
Madem aula istemiyor ATK alabilirsiniz oda güzel bir tercih o fiyat bandında tercih etmezdim ben mchose a5 ultrayı.