Bütçe
1.500 TL
Bütçem 1.500 TL. Ders amaçlı klavye bakıyorum, oyun oynamayacağım fakat red switch bir klavye arıyorum, ileride de kullanmak için. Genellikle yazı blog tarzı yazı ve not tutmak için arıyorum. Şu anki klavyem aşırı büyük, kitap falan açarken klavyeyi sürekli öteye itip duruyorum, sinir oldum artık. Ders dinlerken gözüme batmayacak sade bir klavye istiyorum. Uzun yazılar yazdığım için küçük klavyede daha rahat ederim diye düşünüyorum. Sessiz olması önemli.

Teşekkürler.

Bütçem 1.500 TL. Ders amaçlı klavye bakıyorum, oyun oynamayacağım fakat red switch bir klavye arıyorum, ileride de kullanmak için. Genellikle yazı blog tarzı yazı ve not tutmak için arıyorum. Şu anki klavyem aşırı büyük, kitap falan açarken klavyeyi sürekli öteye itip duruyorum, sinir oldum artık. Ders dinlerken gözüme batmayacak sade bir klavye istiyorum. Uzun yazılar yazdığım için küçük klavyede daha rahat ederim diye düşünüyorum. Sessiz olması önemli.

Teşekkürler.

N11'den yeni hesap açarsanız 1500TL oluyor. Fiyat arttırabilme imkanınız var mı?

Bütçe çıkmazsa alınır. K617'ye de bakabilirsiniz.

N11'den yeni hesap açarsanız 1500TL oluyor. Fiyat arttırabilme imkanınız var mı?

Bütçe çıkmazsa alınır. K617'ye de bakabilirsiniz.

fiyat arttirabilirim biraz 200 tl kadar. ak680 düsündüm fakat kendi sitesinden alma dediler?

Hocam ben cs2, rainbow six oynuyorum genellikle fakat yks senesinde oldugum için oyun işlerini bıraktım ilerdede oyun vb icin kullanmak içinde bakiyorum.
Manyetik klavye almak o zaman daha mantıklı. Fakat YKS döneminizdeyseniz bence almayın. Sonrasında daha fazla paranız olur daha iyisini alırsınız. Ben yeni o dönemden çıktım. İster istemez yeni olduğu için kullanmak istiyoruz.