Yeşil forumdaki üyeler ekipman konusunda daha bilgili bu arada iki forumda da sıklıkla aktif olmama rağmen söylüyorum bunu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
Siz hangi sitenin inceleme verilerine bakıyorsunuz bilmiyorum ama QC sorunu yok. Ayrıca stok var.1- ATK A9 Pro şu an stokta değil.
2- ATK A9 modellerinde qc sorunu var diye çok dolaşıyor piyasada herkeste çıkar mı orası şans ama konusu bile açıldı yeşil forumda.
Yeşildeki bilgili arkadaşların çoğu burada.Yeşil forumdaki üyeler ekipman konusunda daha bilgili bu arada iki forumda da sıklıkla aktif olmama rağmen söylüyorum bunu.
Siz hangi sitenin inceleme verilerine bakıyorsunuz bilmiyorum ama QC sorunu yok. Ayrıca stok var.
Yeşildeki bilgili arkadaşların çoğu burada.
https://share.google/YnhPNIoGVX2vmIahLKullanan bir kişi bile şikayetçi değil yazılım olarak da mükemmel bir mouse.
Her mouse'ta rastgele sorunlar çıkabiliyor. Buna kimse garanti veremez.
Bakın tekrar söylüyorum; A9 serisindeki sorunlar kronik değil ve bu mouse kesin olarak alınmazda değil.
Kronik olsaydı X1 ve F1 modellerinde olduğu gibi A9'u da önermezdik.
Meyerde 2 stok vardı bitmiş şimdi, sadece Wraith satmıyor bu ürünü. En fazla 2 güne stok gelir. Realtek MCU'dan kaybediyor bu A5 ultra, hala körü körüne öneriyorsunuz.
A9 Plus.
A9 Plus. BK3633 var Aula'da, almayın. 5 kere söyledim hocam A9 Plus daha iyi bir mouse.
https://share.google/YnhPNIoGVX2vmIahL
Her Mouse'ta rastgele sorunlar çıkabiliyor. Buna kimse garanti veremez.
Bakın tekrar söylüyorum; A9 serisindeki sorunlar kronik değil ve bu mouse kesin olarak alınmazda değil.
Kronik olsaydı X1 ve F1 modellerinde olduğu gibi A9'u da önermezdik.
Bir tane arızalı ürün atmışsınız, o da ürün çalışmıyor. Bu bir kronik sorun değil ama A9 modelinde Reddit'e kadar qc sorunu var.
rgnrx7
Uzman
Bir tane arızalı ürün atmışsınız, o da ürün çalışmıyor. Bu bir kronik sorun değil maalesef ama A9 modelinde Reddit de dolu bir iddialar.
Düz A9'dan bahsetmiyorum hocam A9 Plus modeli.