Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 1
Alınır.
Alınır. Alternatif olarak A9 Plus da bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi sipariş ettim hocam, teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
2
29422
Ziyaretçi
Hayırlı olsun, abime de aldık yolda geliyor. Umarım pişman etmez çünkü abim kullanacak.
Hayırlı olsun, abime de aldık yolda geliyor. Umarım pişman etmez çünkü abim kullanacak.
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun pişman edeceğini düşünmüyorum çok övmüşler.
Mo.
Mouse elime ulaştı DPI ayarı yapana kadar canım çıktı halada uğraşıyorum ama çok iyi hissetiriyor özellikle CS de.
Son düzenleme:
@DOGANSLX, hocam merhaba bende bu fareyi almayı düşünüyorum. Mouse sizce nasıl alınır mı?
Şu an bir problem görmedim memnunum özellikle CS'de falan eski mousema göre çok fark yarattı 3 gündür kullanıyorum şu an şarjı %60 tek yaşadığım sıkıntı eski mousepadimde kaymıyordu takılıyordu yeni mouse pad aldım.
i5 7500F
Becerikli
Skatezleri kötü deniyor, eski ve yeni mouspadiniz neydi?Şu an bir problem görmedim memnunum özellikle CS'de falan eski mousema göre çok fark yarattı 3 gündür kullanıyorum şu an şarjı %60 tek yaşadığım sıkıntı eski mousepadimde kaymıyordu takılıyordu yeni mouse pad aldım.
Skatezleri kötü deniyor, eski ve yeni mouspadiniz neydi?
Skatezlerden ben anlamam eski mousepadimi 32 TL'ye almıştım markası yok şu anki aldığım mouse pad indirim vardı https://www.itopya.com/a4tech-blood...li-medium-gaming-mouse-pad-350x280x4mm_u20772