Bütçe
1.400 TL

i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
Bugün "1.200 TL bütçede Attack Shark X11 SE alınır mı?" bir konu açmıştım, forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile Dareu A950GM kafama yattı. Kupon ile 1.380 TL'ye geliyor. Bu bütçede bu mouse alınır mı?

@Toby Fox, hocam açıkçası daha Leviathan V4'ün durumu belli değil, sizinle de konuşmuştuk. Belli oluncaya kadar o siteye bulaşmak istemiyorum. Bu mouse'yi zaten Leviathan V4'ün yedeği olarak alacağım, o kadar para harcamak istemiyorum.

Birkaç kusuru dışında alınır. İnceleme yaptım bakabilirsiniz.

@Toby Fox, hocam açıkçası daha Leviathan V4'ün durumu belli değil, sizinle de konuşmuştuk. Belli oluncaya kadar o siteye bulaşmak istemiyorum. Bu mouse'yi zaten Leviathan V4'ün yedeği olarak alacağım, o kadar para harcamak istemiyorum.
Yedek mouse olarak alacaksanız daha ucuz olarak Fevell Z1 Se gibi mouse bakabilirsiniz.

Birkaç kusuru dışında alınır. İnceleme yaptım bakabilirsiniz.
Hocam incelemenizde dikkatimi çeken kısım skatezler oldu. Skatezler gerçekten o kadar kötü mü? Fevll Z1 SE kullandım daha önce ona göre nasıldır?

Yedek mouse olarak alacaksanız daha ucuz olarak fevell Z1 SE gibi mouse bakabilirsiniz.
Hocam onu da düşündüm, o 1100 TL bu 1400 TL, aradaki farka değecekse bunu da alabilirim çok sorun değil.