Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.400 TL
Alınır.
i5 7500F
Becerikli
@michaelscofield, malzeme kalitesi ve batarya konusunda çok şikayet var, özellikle batarya hızlı gittiği söyleniyor. Bu konuda bilginiz var mı?
i5 7500F
Becerikli
- Makaleler
- 1
Birkaç kusuru dışında alınır. İnceleme yaptım bakabilirsiniz.
İnceleme Konu 'Dareu A950GM'
Merhaba. Bugün sizlerle Gaming.Gen.TR'den 1.499 TL'ye aldığım (kargo 150 TL) Dareu A950GM kablosuz oyuncu faresinin incelemesini yapacağım.
...
Kargo Süreci
Kargo süreci gayet hızlıydı. 25 Şubat'ta yaptığım sipariş 27 Şubat'ta kapımdaydı. Güzel paketlenmişti. Gaming.Gen.TR'ye teşekkür ediyorum buradan.Kutu İçeriği
Kutu içeriğinden farenin kendisi, 2.4 GHz dongle ve kullanım kılavuzu çıkıyor. 2.4 GHz dongle farenin altından çıkıyor bilginize. Dolu dolu bir kutu içeriği değil ama 1.499 TL'ye bu kadar herhalde. Ayrıca şarj kablosu da çıkıyor.- 23783
- dareu
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Yedek mouse olarak alacaksanız daha ucuz olarak Fevell Z1 Se gibi mouse bakabilirsiniz.@Toby Fox, hocam açıkçası daha Leviathan V4'ün durumu belli değil, sizinle de konuşmuştuk. Belli oluncaya kadar o siteye bulaşmak istemiyorum. Bu mouse'yi zaten Leviathan V4'ün yedeği olarak alacağım, o kadar para harcamak istemiyorum.
i5 7500F
Becerikli
Hocam incelemenizde dikkatimi çeken kısım skatezler oldu. Skatezler gerçekten o kadar kötü mü? Fevll Z1 SE kullandım daha önce ona göre nasıldır?Birkaç kusuru dışında alınır. İnceleme yaptım bakabilirsiniz.
Hocam onu da düşündüm, o 1100 TL bu 1400 TL, aradaki farka değecekse bunu da alabilirim çok sorun değil.Yedek mouse olarak alacaksanız daha ucuz olarak fevell Z1 SE gibi mouse bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Hocam incelemenizde dikkatimi çeken kısım skatezler oldu. Skatezler gerçekten o kadar kötü mü? Fevll Z1 SE kullandım daha önce ona göre nasıldır?
Muadillerine göre kötü. Mesela A9 Plus daha iyi.