1.500 TL bütçede IEM ve DAC ikilisine geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bora Yenici
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 273
  • Etiketler Etiketler
    dac iem
Bütçe
1.500 TL
Kesinlikle öyle, DAC olarak da Apple Type-C Dongle öneririm, Hassasiyeti yüksek olan iemlerde bile dip ses, statik gürültü yok (SNR oranı düşük) ve bu fiyata bulunmaz bir nimet.
Daha önce Apple Dac'ı denemiştim. Android için apk ile sorunu çözmüştüm ama Windows için ses kısıklığı sorununu çözememiştim.

Daha önce Apple Dac'ı denemiştim. Android için apk ile sorunu çözmüştüm ama Windows için ses kısıklığı sorununu çözememiştim.
Windows kullanmadığım için bilmiyorum ancak ses çok yüksek olduğundan dolayı genelde %15-20'nin üstüne çıkarmıyorum.

Windows kullanmadığım için bilmiyorum ancak ses çok yüksek olduğundan dolayı genelde %15-20'nin üstüne çıkarmıyorum.
Maalesef Windows da aynı sorundan muzdarip. Genelde çözüm olarak ekolayzer indirip ayar yapmayı öneriyorlar.

Kesinlikle öyle, DAC olarak da Apple Type-C Dongle öneririm, Hassasiyeti yüksek olan iemlerde bile dip ses, statik gürültü yok (SNR oranı düşük) ve bu fiyata bulunmaz bir nimet.
yeterli bi dactır olsa olsa. 3.5m kablo kolay bulunuyor ya dsp alıp değiştirilebilir. tek iem kalacaksa da kendi dacı yeter zaten. çok yüksek sesli bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…