Bütçe
20.000 TL

taylansimdi

Uzman
Bütçe: 20.000 TL
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi sosyaller. Daha önce hiç IEM kullanmadım ve heves ettim. Almışken en iyisini istiyorum. Anakartım MSI MPG X870E Edge Ti Wi-Fi ve kasam Lian Li Dynamic EVO RGB. Bunu söylememin sebebi anakartımdaki ses kartı ve kasanın ön portuyla ilgili.
Çünkü kulaklığı kasamın ön portuna takacağım. Direkt anakarta bağlamayacağım. Bu yüzden DSP (Type-C) veya 3.5 mm jack arasında ne seçmeliyim, ne fark ettirir, bilgili forum üyelerinden yardım beklemekteyim. DAC + IEM veya direkt kulaklık şeklinde öneri alabilirim.

Bütçe 20K.
Siyah istemiyorum.
Örnek şöyle bir ikili yaptım, değer mi?

Screenshot_20260401_064339_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming odaklı fakat e-sporcu değilim. TAA hikayeli oyunlar ve MMORPG farmlarken kaliteli müzikler dinliyorum.Benim için o gelen sesin hem oyunda hem müzikte kusursuz olmalı.
Odyssey 2 ve TP-35 Pro oneririm.

Simgot ET142 ve Creative Sound BlasterX G6 sanırım bütçeniz dahilinde. Çok iyi bir ikili olurlar.
Edit: Ben de ET142 önerecektim zaten onun linkini atmışsınız. :D

Simgot ET142 ve Creative sound blasterx G6 sanırım bütçeniz dahilinde. Çok iyi bir ikili olurlar.
Edit: Ben de ET142 önerecektim zaten onun linkini atmışsınız. :D

Sound Blaster X G6 sanırım karaborsa hocam fiyatı biraz uçuk geldi olması gerekene göre. Epz TP-35 Pro ve simgot ET142 nasıl olur?

Odyssey 2 ve TP-35 Pro oneririm.

Hocam siyah kulaklık istemiyorum maalesef, epz TP-35 Pro ve simgot ET142 nasıl olur?

Sound Blaster X G6 sanırım karaborsa hocam fiyatı biraz uçuk geldi olması gerekene göre. Epz TP-35 Pro ve simgot ET142 nasıl olur?

Hocam siyah kulaklık istemiyorum maalesef, epz TP-35 Pro ve simgot ET142 nasıl olur?
Anladim. Uygun olur. Planar surucuye sahipti ET142. Detay seviyorsan begenecegini dusunuyorum.

Aktif olarak G6 ile truthear X crinacle Zero red kullanıyorum, şahsi görüşümü belirteceğim ben FPS oyuncusu olarak g6'yı beğenemedim çok fazla özelliği var fakat sanki ses konusunda tok bir ses veremiyor gibi HyperX Cloud 2'nin içerisinden çıkan DAC daha tok ses veriyordu benim için günün sonunda g6'yı Direct Mod'a alıp kullanmaya başladım ohm seviyesi yüksek kulak üstü kulaklıklar ile sanki daha iyi olur gibime geliyor.