Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 1
G102 ile aynı ürün. Alınmaz.
qvs
Becerikli
@23783, @michaelscofield Oyun icin ve webte gezinmek icin, FPS oyunlari icin degil tabii ki.
- Makaleler
- 1
@23783, @michaelscofield Oyun icin ve webte gezinmek icin, FPS oyunlari icin degil tabii ki.
qvs
Becerikli
Kablolu olsa daha iyi olur benim icin. Oneriniz var mi?
Su an Logitech M330 kullanıyorum, eskidiği icin yeni farelere bakıyordum. Logitech G203'ün rengi ve boyutu hoşuma gitti. Herhangi gibi bir sorunu var mı? Kullanılır mı?
G102'nin aynısı eski farem, kenarda duruyor. Kablosu çok ince, açılma yapıyor. Makroları çok hızlı bozuluyor. Onun dışında FPS oyun oynadığım için aldım, 2.5 sene hiç üzmedi. Saydıklarım dışı hala sağlam. Sadece M4 makro iptal, onun yerine Wraith VXE R1 SE+ al. Kablolu ekipman kullanılmaz artık, sene 2026. kablo büyük zahmet.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Kablolu olsa daha iyi olur benim icin. Oneriniz var mi?
Sebebini sorabilir miyim? Gecikme gibi bir endişeniz mi var? Güncel modellerde kablolu ve kablosuz gecikmesi arasında gözle görülür bir fark yok. Ve bu modeli kablolu da kullanabilirsiniz.
qvs
Becerikli
Sebebini sorabilir miyim? Gecikme gibi bir endişeniz mi var? Güncel modellerde kablolu ve kablosuz gecikmesi arasında gözle görülür bir fark yok. Ve bu modeli kablolu da kullanabilirsiniz.
Pil çıkarıp takmak (her zaman olmasa bile) şarj etmek bana zaman israfi gibi geliyor. O modeli kablolu olarak kullanabileceksem onu alabilirim hocam sag olun.
- Makaleler
- 1
Pil çıkarıp takmak (her zaman olmasa bile) şarj etmek bana zaman israfi gibi geliyor. O modeli kablolu olarak kullanabileceksem onu alabilirim hocam sag olun.
Bu model pilli değil. Şarj ediyorsunuz.