Bütçe
1.500 TL

sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
Kablosuz olsun, materyali, ağırlığı ve şekli G102'ye benzesin. Vurunca G102'deki gibi tok ses gelsin. Havit'in bazı modellerine baktım ama elime aldığımda malzemesi hoşuma gitmedi.

Logitech G305 Lightspeed aldım, şekli de G102'ye çok benziyor şu anda gayet memnunum. Ama fare sektöründe çok bilgim yok, sadece tecrübem bu yönde bilgili arkadaşlar yazsa daha iyi olur.

Logitech G305 Lightspeed aldım, şekli de G102'ye çok benziyor şu anda gayet memnunum. Ama fare sektöründe çok bilgim yok, sadece tecrübem bu yönde bilgili arkadaşlar yazsa daha iyi olur.

Logitech'in tüm mouse modelleri sorunlu, bende kullandım yaklaşık 3-4 ay sonra orta tekerlek sorunu oldu, çift tıklama sorunları oldu. Sinirimden mouse'u duvara fırlattım kırdım attım sonra.

Kablosuz olsun, materyali, ağırlığı ve şekli G102'ye benzesin. Vurunca G102'deki gibi tok ses gelsin. Havit'in bazı modellerine baktım ama elime aldığımda malzemesi hoşuma gitmedi.

Hocam bütçe biraz daha esneyebilir mi?

Logitech'in tüm mouse modelleri sorunlu, bende kullandım yaklaşık 3-4 ay sonra orta tekerlek sorunu oldu, çift tıklama sorunları oldu. Sinirimden mouse'u duvara fırlattım kırdım attım sonra.

Hocam bütçe biraz daha esneyebilir mi?
Evet, zaten yaklaşık 2 yıl önce orta tekerleği şişti. Söküp kullanıyorum. 2021'den beri kullanıyorum bu fareyi.

Bütçeyi esnetmeyi düşünmüyorum.

Daha ucuza GM80 Plus alabilirsiniz. Shape olarak benzerler, hem daha ucuz olur hem de yabancılık çekmezsiniz. Shape'den bağımsız olarak A9 Plus veya Dareu A950GM tercih edilebilir.
Wraith'in sattığı A serisindeki cihazlar da elime uyacaktır diye düşünüyorum. Ancak Wraith'in iade politikası pek ilgimi çekmiyor.

@sirius,

Amazon'da da var.
Az önce bir konuda da dikkatimi çekti Klasse'nin satması. Ancak şu anlık bütçeyi aşmayı pek düşünmüyorum.